Onaylı Üye
istek değil ihtiyaç...
Hala safe mi hile?
Safe mi hile
ben zoom direkt ban atıyor diye biliyorum
inş ban atmaz kral
Ban atmıyor, hile safeDoes it still work?
download link are not working , its turn out the google.com fix your linkZoom Editor for Lol (64 bit)
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım.
Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın.
Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın.
En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım.
Ban atma riski bence düşük hatta yok gibi. Keyfinize bakın. iyi oyunlar. (Arkadaşlar bende her gün kullanıyorum eğer ban atarsa anında buraya gelip konuya yazarım, rahatınıza bakın)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
download link are not working , its turn out the google.com fix your link
the download link is still working. You can try downloading using a vpn.I'm waiting for the download link to be fixed. Quite simple, but very useful
zoom? its like zoom out the drone camera for better viewing right?download link are not working , its turn out the google.com fix your link
Evet görüş açısı daha iyi oluyor.bayadır bende kullanıyorum oncedende kulanıyordum başka surumlerını hala ban yedırmedı ve cok ıyı bır program yanı nehırıı ıyıce gorebılyıson
Ban riaki çok düşük hatta yokkullanan varsa ban rıskı de azsa kullanırım sagol kanka
Valorant oynayacaksanız evet kapatmanız lazımlol de ban yedirceğini sanmıyorum ama buna benzer bi zoom hilesi kullanırken valoda hwid yemiştim. vanguard algılamış kullanırken kapatmanızı öneririm
Güvenligüvenilir midir
Yeah, safe
Yes brozoom? its like zoom out the drone camera for better viewing right?
EywScripttekini kullanıyorum ancak paylaşım için teşekkürler, Scripteki kalkarsa kullanılır.
Zoom hacks are more risky than othersIs it bannable bro?