nice job but this is useless for meExternal Zoom Editor for Lol (64 bit)
Merhabalar. Öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım.
Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın.
Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın.
En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım.
Ban atma riski bence düşük hatta yok gibi. Keyfinize bakın. iyi oyunlar. (Arkadaşlar bende her gün kullanıyorum eğer ban atarsa anında buraya gelip konuya yazarım, rahatınıza bakın)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
You will click on the place where it says DownloadHello Boys .
where can i download it?
WS scriptinde zoom hack var bence boşa indirmeyelim bence bu riske değmez.reis ban durumu nedir boşten yere ban yemeyelim sonra.
Evet, var.Bu zoom hacklerinde ban riski var mı?
Ben oynadım, 2 - 3 maç ban yemedim. Ama şuan fix yediGüvenli mi?
fix yemiş kanka el atar mısın
conf.ini dosyasını not defteriyle açıp Zoominstance kodunu bu kodla değişin ve çıkarken kaydedin 0x51B5AA8Ben oynadım, 2 - 3 maç ban yemedim. Ama şuan fix yedi
Thank you very muchOpen the conf.ini file with notepad, replace the Zoominstance code with this code and save it when exiting 0x51B5AA