Zorla istemediğim mesleği yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dıplomanda yurt dısı denklıgı varsa su an aranan mesleklerdesın. dword lınked sitelerıne yurt dısı ılanlarına bak . en kotu gıt sezon yaz 1 tane alman bul terket ulkeyı belkı hayatın duzelır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ailen ile açıklayıcı bir şekilde konuş yada akrabalarına danış sana arka çıkacak kişilere

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tahminimce yazılıma yeni başladın hocam, yapabileceğin en iyi şey yaptığın her projeyi portföyüne eklemen ve githubda hatalı projeleri debug edip github ta paylaşman böylece portföyünü genişletip freelance veya iş başvuruları yapabilirsin. basit bir şekilde android oyun yapıp google play a koyup kendini de geliştirebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende öyleyim eğer bir yolunu bulabilirsen yurt dışına çıkmanı öneririm ben araştırıyorum ve umudum var

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Durumun gerçekten ne kadar iyi yada kötü oldugunu bilmiyorum ama sevdiğin işi yapmak için biraz çabalasan hem daha başarılı daha mutlu olursun

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Aynı şey benim başıma geldi. Hayatım mahvoldu. Ailemden soğudum. İstemediğim bir mesleği yapmak durumundayım. Yataktan kalktığım her güne lanet ediyorum. Arkadaşım, sana milyonlar versen edinemeyeceğin bir tavsiye veriyorum sakın ama sakın istemediğin bir işi yapma mesleği de seçme. Annenle en kötü bir iki ay kötü olursun ama hayatın senin ellerinde olur. Bak yalvarıcam nerdeyse, yeter ki bir hayat kurtulsun. Yapma anneni değil, kendini dinle. Bu hayatı sen yaşayacaksın ve emin ol ben yaşamıyorum.
Keşke en başa dönseydim de bütün aileme rest çekseydim hatta evi yurdu terketseydim.
Yazsam daha yer yetmicek. YAPMA!

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
zorla yaptığın şeyde vakit geçiremezsin dostum imkan bulduğun gibi bırak

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yaşadığımız ülke türkiye bende istemediğim mesleği yapıyorum yapıcak bişey yok

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam durumunuza çok üzüldüm ancak yeterli parayı biriktirip ayrı bir eve daha gelişmiş bir yerde çıkarsanız orda hayalinizdeki mesleği yapabileceğinizi düşünüyorum

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
kanka allah yardımcın olsun umarım istediğin yere gelip bize burda ders veririsin umarım :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sanirim bircogumuz ayni durumdayiz. Ben de internet ve teknoloji bilgisayar konusuna cok hakimin fakat gel gor ki yaptigim isle yapmak istedigim eey arasinda daglar okyanuslar kadar fark var benim tek arti yonum bu isi sevmesem de gercekten iyi para kazaniyoe olmam sirf bu yuzden suanda birakmiyoeum bu isi. Yapabiliyor olsaydim baska ise hemen gecerdim ama hayat boyunca sansim hic yaver gitmedi hep beden gucuyle calismak durumunda kaldim universitrti terk etmemis olsaydim belki daha farkli olurdu ama maalesefki bununla yasamak zorundayim. Esim de calismiyoe tek maasimla geciniyoruz. Allahtan kira derdim yok o yuzden rahatim. Ama intihar falan dusunme inan hayatin neler getirecegi hic belli degil daha onumzde kocaman bi omur var Allah bizi boyle siniyor olabilir. Sagligimiz az cok yerinde bizden daha kotu durumda insanlar var onlari dusunup daha motive olmaliyiz.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnsanların çoğu sevdiği mesleği yapmıyor. Dünyaya hoş geldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...