Zorla istemediğim mesleği yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bence jötü birsey istemedigin meslekte calişirsan kötü ama bence ama iyi kaszanıyorsan iyi bence

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bence birikim yapmalısın yaptığın birikimle şehir dışına filan çıkmaya çalış fakat bu bayağı bir vaktini alıcaktır.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben olsam başka iş bulmaya veya ailemden fikir almaya çalışırdım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle güzel kardeşim kesinlikle intiharı aklından cıkar , inancın nedir bilmem ama ahiretini yakma , bol dua et , kendince çözumler üret veya başka bir işe bak , selametle kal insAllah ..

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
her şeyin ama her şeyin bir yolu vardır. Sadece başka yolları denemek lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
elinde mesleğin olduguna goze alırsak ya uniye giderek yada güzel bi yerde iş bularak daha rahat yaşabilrisin

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Belediyede çalışıyorum ve sana da belediyecilik veya benzeri işlerde çalışmanı öneririm, kendime bir kuruş para harcamadan biriktiriyorum tüm aylığımı. Gerekli sermayeyi topladıktan sonra kendi işimi kuracağım, sana da benzeri hedeflere yönelmeni öneririm. Ve süpermarketlerde asla çalışılmaz kafama sıkarım daha iyi istifa et daha düzgün bir iş bul barmenlik/garsonluk bile çok daha iyidir

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam hiç bir şey için acele etme her şeyin bir yeri zamanı var hayatta her istediğimiz her zaman olmayabiliyor doğru yol oysa bir şekilde yolun oraya çıkacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Güzel abim yahud kardeşim kimse kimseye zorla bişey yaptırmaz gerekiyor sa kendi evine çık ama kendi mesleğini yap ileride karına onlar bakmicak

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sende çalış dostum daha iyi yerlere gelmeye çalış kendine küsme

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
bende birkaç sene önce bu durumdaydım üniversite sınavına sağlam çalış ailene söyleyip işi bırakmanı sınavına tam fokus çalış ve evi terk et eğer ailen seni desteklemiyorsa geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sen kendi değerini bilmezsen karşındaki hiç bilmez kendini nerde görmek istiyorsan hangi işi yapmak istiyorsan o işi yap nerde mutlu olacaksan para pul boş

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ek iş freelancerlik yapabilirsin bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hayat ailenin veya başka bir şeyin elinde değil ne yapabileceğine bak ve yapabileceğin her şeyi yap sonun ne olursa ne kadar hızlı olursa olsun sonunda olabildiğince mutlu olmaya çalış

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
e ticaretten birşeyler yapmayı denemiyormusun dostum illaha bi şekilde üstüne düşersen hayat kurtarır diye düşünüyorum yanlış mıyım sizce

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama ailen varsa ve destek çıkıyorsa bir yıl sağlam bir şekilde üniversite sınavına çalışıp, yazılım mühendisliği, bilgisayar mühendisliği veya siber suç bölümü okuyabilirsin.
Biz arkadaş ile bilişim mezunuyuz . Sözde bilgisayar üzerine güzel bir işte çalışacaktık. O da A101'den Bim'e geçti. Bende şuan boştayım mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...