Duyuru Zulu Duyuru [Aralık 2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile fixlenmiştir, yüksek ihtimal de uzun bir süre açılmayacaktır. Hilenin yapımında benim bir emeğim olmadığından dolayı pek net bir şey söylemem mümkün değil. Gözlemlediğim kadarıyla konuşacak olursak,

Xigncode out, battle eye in arkadaşlar. Yani artık Zulu xigncode yerine battle eye kullanmaya başladı.

Battle Eye şuan protection sistemleri arasındaki en powerfull yani en güçlü anti cheat olarak karşımıza çıkıyor. FortNite - Pubg gibi oyunlardan da biliyorsunuzdur. Daha önceden mevzusu geçmişti, battle eye detect olarak bir çok yöntem kullanıyor. Sig scanından tutun process scan a kadar.

Mevzu bu antichatı bypasslamakta değil, bu denli bir antichat olan oyuna "ücretsiz" yani public hile çıkartmakta. Hiç pubg de ücretsiz hile gördünüz mü ? Göremezsiniz..

Bakalım, zaman ne gösterecek..

Güncelleme: Bazı arkadaşlar bu yazdıklarımı artık zulada hile yapımının imkansız olduğunu, artık hile yapmayacağımızı, pes ettiğimizi vs ima ederek resmini almışlar. Arkadaşlar, hayal kırıklılığına uğrayacaksınız ama, öyle bir dünya yok ne yazık ki. Hile yapımları; devam edecek. Yukarıda bahsettiğim mevzu şu: Battle Eye direk anlık 15.000+ kişinin kullandığı hileyi göz artı etmez, anlık fixler. Bundan bahsetmiştim, hemen yanlış yerlere çekmişsiniz. Yani yapılan hile ücretsiz olmayacak. Hileyi kullanabilecek kişiler forumda aktif olan kişiler olacak. Parayla da satılmayacak. Hile 2018 yılında piyasa çıkacak. O yüzden artık ne zaman çıkacak diye sorular sormayı bırakın. Hatta siz direk zulayı bırakın. Çöp oyun oynamayın..

04.12.2017 15:22 @maskelihileci: BattleEye Bypassed

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hayırlısı inş beklicez mecbur :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
abiya hack olmuşsunuz bu belin ben hack olsam altın hilesi yapardım siz bişey yapa bilmiyonuz burada zulu hilebile bir açım kapatıyonuz
O kadar altın hilesi istiyorsan git virüs ye velet seni zulu Altını ve zulu Parası sunucuya bağlı sen onları bilgisayarında değiştirsen bile sunucuda valuesel değişiklik olmayacağı için altın gerçek olmaz istersen 999999 yap hiç birşey alamazsın

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Düşman *****e Kurşun dedigim zaman adamlar bizim göte kurşun dikmeye çalısıyor galiba ahhhahdhsahd deliricem şimdi niye en nefret ettigim gelirki aq

Only the dead see the end of war
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
abi benm ts de banımı kaldırsanıza

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Demek bundan win xp desteği kaktı zulada neyse memory yapar adamdır o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...