Europa serverine nasıl girecez?Bahsettikleri uzun çalışmalar bundan ibaretmiş demek ki. Sağlık olsun. Europe serverinde akarız biz de.
Edit: Helalinden 0 'dan 30 level'e çok kısa bir sürede hile ile kasmıştım. Hala da ban yememiş.
Europe server da aynı şekilde çünkü adamlar zulaya getirdi güncellemeyi tek TR değil.Yani Memory yapana kadar en iyisi MemoryUI Loader anlayacağınEuropa serverine nasıl girecez?
Bir de hile ile giriliyor mu Europe serverine?
Kardeş battle eye gibi bir sisteme hile yapip guncel tutmak kolay degil sen ne wh olsun diyosunbeyler şimdi zulu ikidebir fix mi yiycek yaniii
bari adam görme hilesi olsun o bile çok işe yarıyo 16x olmasada olur
Hile gelirse bir iki beta test yapılır sonra kalıcı olur diye tahmin ediyorum ben ve sürekliliği önemli hilenin, geldiği gibi fix yerse o kadar uğraş boşa gider. Bir sistem geliştirecekler hilenin kullanıcı grubu özel olabilir.Kardeş battle eye gibi bir sisteme hile yapip guncel tutmak kolay degil sen ne wh olsun diyosun
battle eye korumalı hıcbır hıleyı devamlı fıx dutamassın dagıtılan bır hıle max 24 saat sonra fıx yer fıx halınde tum kullananda ban yerHile gelirse bir iki beta test yapılır sonra kalıcı olur diye tahmin ediyorum ben ve sürekliliği önemli hilenin, geldiği gibi fix yerse o kadar uğraş boşa gider. Bir sistem geliştirecekler hilenin kullanıcı grubu özel olabilir.
Anlatmak istediğim zor ulaşılan herşey gibi bu hile eğer gelecekse ulaşılması yöntemleri kısıtlı olmalı. Önüne gelen download diyip indirmesin yani.battle eye korumalı hıcbır hıleyı devamlı fıx dutamassın dagıtılan bır hıle max 24 saat sonra fıx yer fıx halınde tum kullananda ban yer
Senin gibi düşünse herkes... bazı nooblar hala ne usanmadan her gün " zulu hilEsİğ nE zAmqn gElceğgh " diye çöplüğe çeviriyorlar burayı. Az sabır.BENİM İÇİN HİÇ SIKINTI YOK SEBEBİ BU ADAMLAR HACK YAPTIMI YAPIYOLAR YANİ KALİTELİ HACK YAPIYORLAR
@LeftSpace dogruluk payı varmıdır reis ?ZULACILAR HADİ GOZUNUZ AYDIN HİLE ÇOZULDU ÇOK YAKINDA SİZLERLE....
Öyle bir durum olduğu zaman zaten sizi bilgilendiririz. Şuanlık öyle bir şey yok, tabiki çalışmalarımız devam ediyor gece gündüz uğraşıyoruz. Yakında sonuca ulaşacağımızın ümidiyle.. İyi akşamlar.@LeftSpace dogruluk payı varmıdır reis ?
İyi akşamlar reis ellerinize kollarınıza saglık . sizden baskası yapmazdı bunu zaten yapamazda sız basarırsanız hem zulu yonetımı g... gibi kalır hemde memoryhackers ın gücünün ne oldugu bi kez daha anlasılırÖyle bir durum olduğu zaman zaten sizi bilgilendiririz. Şuanlık öyle bir şey yok, tabiki çalışmalarımız devam ediyor gece gündüz uğraşıyoruz. Yakında sonuca ulaşacağımızın ümidiyle.. İyi akşamlar.
Konuyu okumadın galiba...SA BEYLER zulu HACK NE ZAMAN ACILIR BİLEN WARMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?