zulu p2wyi neden Bıraktı ( Tartışma )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
tactic force geliyor diye büyük ihtimalle korktular ve bunlarda gitti zpli yaptı kalıcı olarak hemde

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Pay to win forever
- zulu

zulu p2w yi bıraktımı ? yok artık bence p2w olayı tamamen kaldırılsa bile imajının üzerinden kalkması imkansız sayılır oyun gerçekten iğrenç . zulu f2p bir oyun şimdi onu başka bir f2p bir oyunla karşılaştırın bakalım Black Squad , bs de bana ücretsiz event kasalardan toplam ortalama 250 tl silah çıktı 250 tl yi zulaya yatırsan 1 ayda erir gider +5 basıcam derken

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
tactic force den korkuyor bide zulu oyuncuları fortnite bide cs go beleş odu ona yöneldiler onun için oyuncu çekmek amaçla beleş yaptı ama + sisteminide düşürecek göreceksiniz zaten her gün bir silaha artı basmayı kolaylaştırıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
tactic force korkusu yoksa zaten bu atx başka türlü yapmaz bunu

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
zulu kbtden sonra zaten çoğu oyuncu için bitmişti geriye -18 oyuncu kitlesi kalmıştı şimdiyse tactic force var ama o oyunda başlamaya değer mi bilemiyorum :)
şuanda black squada devam

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bence oyun saçmaladı iyice tactic force korkusu olduğu için her şeyi zp ile yaptılar şimdi yapsalar ne yazar zulu eu da her şey zp ilşe satılıyordu bu güne kadar sen türk yapımı bir oyunsun gidip yabancılara daha fazla önem veriyorsun türk oyuncularınıda keklemeye çalışıyorsun :) beş para etmez yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...