Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zulu p2w yi bıraktımı ? yok artık bence p2w olayı tamamen kaldırılsa bile imajının üzerinden kalkması imkansız sayılır oyun gerçekten iğrenç . zulu f2p bir oyun şimdi onu başka bir f2p bir oyunla karşılaştırın bakalım Black Squad , bs de bana ücretsiz event kasalardan toplam ortalama 250 tl silah çıktı 250 tl yi zulaya yatırsan 1 ayda erir gider +5 basıcam derken
tactic force den korkuyor bide zulu oyuncuları fortnite bide cs go beleş odu ona yöneldiler onun için oyuncu çekmek amaçla beleş yaptı ama + sisteminide düşürecek göreceksiniz zaten her gün bir silaha artı basmayı kolaylaştırıyor
zulu kbtden sonra zaten çoğu oyuncu için bitmişti geriye -18 oyuncu kitlesi kalmıştı şimdiyse tactic force var ama o oyunda başlamaya değer mi bilemiyorum
şuanda black squada devam
Bence oyun saçmaladı iyice tactic force korkusu olduğu için her şeyi zp ile yaptılar şimdi yapsalar ne yazar zulu eu da her şey zp ilşe satılıyordu bu güne kadar sen türk yapımı bir oyunsun gidip yabancılara daha fazla önem veriyorsun türk oyuncularınıda keklemeye çalışıyorsun beş para etmez yönetim