evet denendi ve çalışıyorHala Çalışıyormu Bu Taktik ?
Aynen Hocam Dün Gece Denedim Çalışıyor Fakat İstediğin Şeyi Elde Edemeyip Silersen İnternetin *** koyarsınevet denendi ve çalışıyor
nediyosn kardeşim .dbetül ay geçilmez.
Çalışyor ancak ABDEST ALIP AÇMAK LAZIM![]()
Aynen Hocam Dün Gece Denedim Çalışıyor Fakat İstediğin Şeyi Elde Edemeyip Silersen İnternetin *** koyarsın![]()
hile dilmiş tamam hile sandım o yuzden dedım be gecılmez yanı yonetıcılerın gecemedıgı be yı sen nası gecesınnediyosn kardeşim .d
d0ru
yok be kalsn orda ne gerek var silmeye
yöneticilerin geçemediği dediğin şeyi başarılı bir şekilde geçtik kardeşimhile dilmiş tamam hile sandım o yuzden dedım be gecılmez yanı yonetıcılerın gecemedıgı be yı sen nası gecesın![]()
Kardeşim Zulayı Tamamen Kaldır Pcden Steam ı yükle ordan İndir 42bin zp veriyoryeni hesap mecburimi steam ıcın demek istediğim steam uzerınden hiç zulu indirmeyenler için mi bu taktik ?
bende onu dıyorumKardeşim Zulayı Tamamen Kaldır Pcden Steam ı yükle ordan İndir 42bin zp veriyor
evetbende onu dıyorumhiç zulu yuklemedım ama steam hesabım var yeni hesaba gerek duymadan indirsemde oluyor yani
![]()
Açık Değil Bu Zulanın Daha Çok Kitleye Ulaşması İçin Steamla Yaptığı İşbirliği Veya Steamın Daha Çok Kullananı Olması İçin.krdsm bosuna ugrasmayın betulay abim fixxler bakın pc hunterı nası fıxledı wqeqweewq
Bi denesen nasıl olur ve evet steam ücretsiz zulu steam üzerindede ücretsizmerhaba kardeş steam indirdiğinde kaydolma veya zulu indirme ücretsiz miii
kardeş sen denedinmi oluyormu.Bi denesen nasıl olur ve evet steam ücretsiz zulu steam üzerindede ücretsiz
zulu oynamıyorum paramı kaptırmam zulaya vereceğim 20 tl ye gider insurgency alırım ( ki 3 tl ye aldım ) başka oyunda oynamam zulu oynamayın adamlar türk oyunu haritaları cs den çalıntı bide tr oyunu olmalarına rağmen en çok türkleri kazıklıyor böyle turkluk olmaz kendi halkını kazıklıyokardeş sen denedinmi oluyormu.