Üye
Beyler biliyom alakasiz ama kurban bayraminda işkembeyi nenem gul dedi yapicam bende ona yardim ettim elime kokusu sinmis cikmiyo ne yapim sarimsak otuyla dahi yikadim ama cikmiyor lütfen yardim edim
Sarimsakli şampuanla sahi yikadim olmadiŞampuanla iyce yıka bro
Hepsini denicem elimi burnuma yaklaştıramiyorum :\Oto yıkamacı olarak kokuları çıkarmanın en iyi yolu ilk olarak o bölgeyi iyice temizleyin. (Sabun deterjan vb.) daha sonra parfüm sıkıp yarım saat bekleyin. O bölgeyi yıkayın geçecektir.
Hepsini denicem elimi burnuma yaklaştıramiyorum!Knk Eline bir miktar yağlı süt döküp ellerini koku geçene kadar ovala sonra sıvı sabun ile yıka !
Hepsini denicem elimi burnuma yaklaştıramiyorumDetarjanla geçer
DenicemKnk Eline bir miktar yağlı süt döküp ellerini koku geçene kadar ovala sonra sıvı sabun ile yıka !
Naneli şampuanın var ise onunla yıka veyada sabun tarzı şeyler sürerek geçirebilirsin
Şampuanla yikadim olmadisellüozik tinerle yıka sonra sabunla durula
Deodorant olurmuOto yıkamacı olarak kokuları çıkarmanın en iyi yolu ilk olarak o bölgeyi iyice temizleyin. (Sabun deterjan vb.) daha sonra parfüm sıkıp yarım saat bekleyin. O bölgeyi yıkayın geçecektir.
Konuyu raporlaman yeterlidir. Gerekli işlemleri yetkili arkadaşlarımız yapacaktır.@caners09 unki işe yaradi konuyu nasil kapatabilirim