Uzman Üye
Valorant'da kısa sürede daha iyi verim almak istiyorum yani aimimi geliştirmek istiyorum bunun için önerebileceğiniz poligon/aimlab programı veya rutini var mı?
2 Tane programı var linkini atabilir misiniz?Hellian tv nin programını yapmıştım eskiden rank kastıgım zamlar golddan yüceliğe çıkmıştım 1.5 haftada
3-4 Tane videosu var linkini atar mısınız?Hellian valorant programını deneyebilirsin. Çok verimli.
hepsini izleyip onları tekrarla. eminim faydası olacak3-4 Tane videosu var linkini atar mısınız?
Hocam ben direkt genel olarak aimimi geliştirmek istiyorum ve çok kısa sürede gerekirse günde 6 saat bile çalışırım.Hocam zamanında lig yükselmek için her gün Valoyu açtığım gibi 10 dakika falan poligonda ısınıp 1 kere deathmatch atardım öyle başlardım oyuna verimli oluyor belli bir süre boyunca hergün yaparsan . ama 2-3 gün yapmazsan adam vuramamaya başlarsın tekrarlaman lazım .
hocam çok kısa bir süre dediğiniz nasıl yani ? 1 hafta veya 1 ay gibimi ?Hocam ben direkt genel olarak aimimi geliştirmek istiyorum ve çok kısa sürede gerekirse günde 6 saat bile çalışırım.
gerçektende güzel bir site öneririmBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hocam bu site beni çok geliştirdi, sizeede tavsiye ederim