Onaylı Üye
Sizce gerçekten küme atlayamamanın sebebi nedir? Lane kontrolünü bilmemek, farm yetersizliği ve oyunu taşıyamamak mı?
Çoğu kişinin gerçekten oyun bilgisine sahip olmamasından ve script'i onların en yüksek eloya çıkartacağını sanmalarıSizce gerçekten küme atlayamamanın sebebi nedir? Lane kontrolünü bilmemek, farm yetersizliği ve oyunu taşıyamamak mı?
Peki sence script'in asıl kullanım amacı nedir? gerçekten ne için kullanılmalı? + olarak sence şuan ortalama gold eloda kaç tane script kullanan oyuncu vardır yüzdelik olarak?Çoğu kişinin gerçekten oyun bilgisine sahip olmamasından ve script'i onların en yüksek eloya çıkartacağını sanmaları
Peki sence script'in asıl kullanım amacı nedir? gerçekten ne için kullanılmalı? + olarak sence şuan ortalama gold eloda kaç tane script kullanan oyuncu vardır yüzdelik olarak?
Tr nin ortalama ligi gold-plat arası ve script'i artık oyunu bitirmiş veyahut oyundan sıkılmış eğlence amaçlı açan para kazanmak için oyunda boost vs. atanlar için uygundur bu grupta ki arkadaşların kullanmalarını daha doğru buluyorumPeki sence script'in asıl kullanım amacı nedir? gerçekten ne için kullanılmalı? + olarak sence şuan ortalama gold eloda kaç tane script kullanan oyuncu vardır yüzdelik olarak?
Oyun bilgisi ve kötü takımSizce gerçekten küme atlayamamanın sebebi nedir? Lane kontrolünü bilmemek, farm yetersizliği ve oyunu taşıyamamak mı?
oyun bilgisi sıfır olanlar geliyo maclara lig o yüzden atlayamıyoruzSizce gerçekten küme atlayamamanın sebebi nedir? Lane kontrolünü bilmemek, farm yetersizliği ve oyunu taşıyamamak mı?
gerekli zamanı vermiyorumSizce gerçekten küme atlayamamanın sebebi nedir? Lane kontrolünü bilmemek, farm yetersizliği ve oyunu taşıyamamak mı?
Sen bunları geliştirmek için bir şeyler yapıyor musun? bunları geliştrmek için takip ettiğin veya izlediğin, okuduğun kaynaklar var mı? Özellikle yıllardır support main olduğum için Lane, lane kontrolü gibi konularda oldukça zayıfım. yukarıda bahsettiğin konularda kaynaklar varsa paylaşabilir misin?Hocam bu aralar profesyonel oyuncuların kayıtlarını izliyorum. Anladığım kadarıyla eksik olan en önemli kısım oyun bilgisi. Lane i ne zaman bırakıp b atabiliriz , farmı nerede bırakmak gerekiyor ,nasıl kule altı girilir, karşı ormancı takibi yaparak wslere girmek , totem kullanımı , minyon kesimi , şampiyon seçimi , rün seçimi ve benzeri bilgileri bilmediğimizden yerimizde sayıyoruz . Her ne kadar eğlence amaçlı oyun olsa da barındırdığı taktikleri bilmek çok daha fazla eğlence yaşatıyor . Çiçek gibi oluyorsun . Karşı oyuncuya 2 3 level fark atıyorsun ardından çıkıp arkadaşlarına yardım ediyorsun gibi olaylar aşırı eğlenceli. TR hesabımı 30 level civarına getirdikten sonra euw serverine geçtim . Çok daha rahat saydığım şeylerin takibini yapabiliyorsun gibi geldi bana.