Ya ben o p2w olayına pek takılmıyorum düne kadar BlackSquad da oynuyordum ama sildim.Bak kökten çözüm ! direk zuluyu Uninstall yapıp Black Squad indiriyosun sebep ? para tuzağı yok direk öz ve öz ücretsiz anti P2W oyun deneyimi 200 + saatim var zaten dilimde tüy bitti oynamayın bırakın şu lanet oyunu gidin wolftü felan oynayın daha iyi bunedir ya 200 tl bassan 1 ay dayanmıyor
Komisyon olayını biraz abarttılarda biz kaçakcıyız yaReis Para Tuzağı Bi Ara 30 Tl Paket Alak Dedik Komisyon Kdv 46 TL Tuttu Bunedir Yani
keşke anlasalar yani bende salak gibi 70tl yatırdım 3dk sonra pişman oldumBak kökten çözüm ! direk zuluyu Uninstall yapıp Black Squad indiriyosun sebep ? para tuzağı yok direk öz ve öz ücretsiz anti P2W oyun deneyimi 200 + saatim var zaten dilimde tüy bitti oynamayın bırakın şu lanet oyunu gidin wolftü felan oynayın daha iyi bunedir ya 200 tl bassan 1 ay dayanmıyor
Teşekkürler dostum deneyeceğimvps ile açmayı deneyebilirsin tabi eğer destekliyor ise pc üzerinden virtual box ile açamazsın çünkü sanal makine desteklemiyor gerçek sunucları kullanmayı deneyebilirsin.
Bu muazzör önerin için teşekkür ederim bende saatlerdir düşünüyorum acaba ne yapmalıyım diyezuluyu sil düzelir.
Bildiğimiz virtualbox ile denedim fakat kurulum yaptırmadı korumalısanal sunucu dediğin klonlama yöntemi mi? eğer değilse dene.
Denedim dostum yinede teşekkürler yardımın içinSandboxie programını kullanabilirsin olmazsa VMWare yükle