1 Bilgisayarda 2 zulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence Zulayı Bırakmalısın Ben Sana Söylüyorum Oyunun Moderatörleri VB. Çok Tembel Ve Hiçbir Şeye Bakmıyorlar
Arkadaşlarımla Turnuvaya Katılmıştık Odada Olduğumuzu Biliyorlardı Ve Oyunda Olduğumuzu
Odadan Bir Arkadaşımız Çıktı Geri Girecekti
Odaya Şifre Koydular Hakkımız Yendi Orada Olduğumuzu Gördükleri Halde Ve 2 Tane Hakem Vardı Odada Otomatik Olarak Turnuva Takımımız Mağlup Sayıldı. Yani Kısaca Oyunu Bırakmanı Tavsiye Ederim. Git CS:GO hesabı aç oyna.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bence Zulayı Bırakmalısın Ben Sana Söylüyorum Oyunun Moderatörleri VB. Çok Tembel Ve Hiçbir Şeye Bakmıyorlar
Arkadaşlarımla Turnuvaya Katılmıştık Odada Olduğumuzu Biliyorlardı Ve Oyunda Olduğumuzu
Odadan Bir Arkadaşımız Çıktı Geri Girecekti
Odaya Şifre Koydular Hakkımız Yendi Orada Olduğumuzu Gördükleri Halde Ve 2 Tane Hakem Vardı Odada Otomatik Olarak Turnuva Takımımız Mağlup Sayıldı. Yani Kısaca Oyunu Bırakmanı Tavsiye Ederim. Git CS:GO hesabı aç oyna.
Turnuva kurallarını okumadan turnuvaya katılırsan böyle sonuçlar ile karşılaşman çok doğal.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben sizden oyunu bırakmalı mıyım? Para tuzağı mı? Gibi soruların yanıtını istemedim. Bizimde kendi çapımızda bildiklerimiz var ki bu oyunu oynuyoruz rica ediyorum olumlu çözümler dışında fikir alışverişine girmeyelim. :mum:
Post automatically merged:

Teşekkürler dostum deneyeceğim
Bak şimdi gidiyosn Kartına 500 TL yi basıyosn sonra zuluya yatırıyosn 1 hafta silahla geziyosn sorna yine 500 TL yatırıyosn işte budur görevlerle uğraşmana gerek yok , pm den atıyorum başka bir sitede istediğin şeyin yapımı anlatılıyor .

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Cs:go,Warface,Blacksquad Deneyin Zulanın Verdiği Keyfi Verir Hatta fazlasınıda Ne Bu p2wye duskunlugunuz yahu ?
Bak dostum ben sana benim yaptığım işlemi anlatayım ben özel teklif çekiyorum 1milyon za'yı 600TL ye alıyorum. Sonra bu altınları 1ksı 1.3TL den satıyorum etti sana 1300TL sonuç ne oldu? Başta verdiğim para bana geri geldi ve üstüne zulaya yatırabileceğim bir para çıktı :brainfree::200iq:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...