1 cihaz 2 bluetooth

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bilgisayarımdan 2 adet bluetooth kulaklığa bağlanıp ikisindende aynı anda ses alabilir miyim program veya ayar önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka bildigim kadariyla boyle bi sey yok

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Evet, genellikle modern bilgisayarlar birden fazla Bluetooth cihazını aynı anda bağlama yeteneğine sahiptir. Ancak, bu özellik cihazınıza ve işletim sistemine bağlı olarak değişebilir, bu yüzden kullanmak istediğiniz bilgisayarın kullanım kılavuzunu veya üretici web sitesini kontrol etmenizde fayda var.

İlk önce, bilgisayarınızın birden fazla Bluetooth cihazını aynı anda bağlama yeteneğine sahip olduğundan emin olun. Ardından, her bir kulaklığı bilgisayarınıza Bluetooth üzerinden eşleştirin. Son olarak, ses ayarlarınızı kontrol ederek her iki kulaklığın da sesini almak için doğru çıkış cihazını seçin. Bu işlem genellikle bilgisayarınızın ses ayarları veya Bluetooth ayarları aracılığıyla yapılır.

Ancak, unutmayın ki bazı bilgisayarlar aynı anda birden fazla Bluetooth cihazını yönetmekte sınırlı olabilir veya bağlı cihazlar arasında gecikme yaşanabilir. Bu nedenle, deneyim belirli cihazlar ve işletim sistemleri için değişebilir.

Kablolu kulaklık mevcut ise:
Her bir kulaklığın ses seviyesini kontrol etmek için, genellikle bilgisayarınızın ses ayarlarını veya uygulama / medya oynatıcı programını kullanabilirsiniz.

Ancak, kablolu kulaklıklar kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:

1. Kulaklık splitter kullanırken, bazı splitterler ses kalitesini azaltabilir veya gürültü ekleyebilir. Kaliteli bir splitter seçmek önemlidir.
  2. Her kulaklık için yeterli güç sağlamak önemlidir. Özellikle yüksek empedanslı kulaklıklar kullanıyorsanız, bilgisayarınızın jakı yeterli güç sağlayamayabilir.
  3. İki kulaklık arasında ses uyumsuzlukları yaşanabilir. Bu durum, kulaklıkların farklı frekans tepkilerine sahip olmalarından kaynaklanabilir ve her kulaklığın aynı sesi aynı şekilde çalmadığı anlamına gelir.
Bu noktalara dikkat ederek, bir bilgisayara birden fazla kablolu kulaklık bağlayarak kullanabilirsiniz. İyi forumlar :)

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın eski ise bu durum mümkün değildir. Bilgisayarın yeni ise 2 kulaklığıda çalıştırma kapasitesine sahip olabilir. Üstteki arkadaşın dediği gibi kulaklıklar arası ses farklılığı olabilir. Konuyu kilitleyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bilgisayarın eski ise bu durum mümkün değildir. Bilgisayarın yeni ise 2 kulaklığıda çalıştırma kapasitesine sahip olabilir. Üstteki arkadaşın dediği gibi kulaklıklar arası ses farklılığı olabilir. Konuyu kilitleyebilirsiniz.
bilgisayarım yeni 2023 üretim rtx 4 serili

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Anakartın eski model mi yeni model mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Evet, genellikle modern bilgisayarlar birden fazla Bluetooth cihazını aynı anda bağlama yeteneğine sahiptir. Ancak, bu özellik cihazınıza ve işletim sistemine bağlı olarak değişebilir, bu yüzden kullanmak istediğiniz bilgisayarın kullanım kılavuzunu veya üretici web sitesini kontrol etmenizde fayda var.

İlk önce, bilgisayarınızın birden fazla Bluetooth cihazını aynı anda bağlama yeteneğine sahip olduğundan emin olun. Ardından, her bir kulaklığı bilgisayarınıza Bluetooth üzerinden eşleştirin. Son olarak, ses ayarlarınızı kontrol ederek her iki kulaklığın da sesini almak için doğru çıkış cihazını seçin. Bu işlem genellikle bilgisayarınızın ses ayarları veya Bluetooth ayarları aracılığıyla yapılır.

Ancak, unutmayın ki bazı bilgisayarlar aynı anda birden fazla Bluetooth cihazını yönetmekte sınırlı olabilir veya bağlı cihazlar arasında gecikme yaşanabilir. Bu nedenle, deneyim belirli cihazlar ve işletim sistemleri için değişebilir.

Kablolu kulaklık mevcut ise:
Her bir kulaklığın ses seviyesini kontrol etmek için, genellikle bilgisayarınızın ses ayarlarını veya uygulama / medya oynatıcı programını kullanabilirsiniz.

Ancak, kablolu kulaklıklar kullanırken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var:

1. Kulaklık splitter kullanırken, bazı splitterler ses kalitesini azaltabilir veya gürültü ekleyebilir. Kaliteli bir splitter seçmek önemlidir.
  2. Her kulaklık için yeterli güç sağlamak önemlidir. Özellikle yüksek empedanslı kulaklıklar kullanıyorsanız, bilgisayarınızın jakı yeterli güç sağlayamayabilir.
  3. İki kulaklık arasında ses uyumsuzlukları yaşanabilir. Bu durum, kulaklıkların farklı frekans tepkilerine sahip olmalarından kaynaklanabilir ve her kulaklığın aynı sesi aynı şekilde çalmadığı anlamına gelir.
Bu noktalara dikkat ederek, bir bilgisayara birden fazla kablolu kulaklık bağlayarak kullanabilirsiniz. İyi forumlar :)
bilgisayarım yeni ve aynı anda birden fazla bluetooth aygıtına bağlanıyor fakat şöyle bir şey var
bu şekilde ama ses karıştırıcısında çıkış aygıtı seçme kısmında yalnızca bir tanesini seçebiliyorum program var ise bunu multi yapabilirim diye düşünüyorum ses vermemesinin windows kaynaklı olduğunu düşünüyorum

yeni
Anakartın eski model mi yeni model mi ?

nasıl olduğunu sordum ben

Ekli dosyalar

• resim_2024-03-15_171905353.png
    resim_2024-03-15_171905353.png
    5.6 KB · Görüntüleme: 44
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynı anda sadece tek blueetoth kulaklığa bağlanıyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hepsiyle aynı anda ses verebilirsin

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yanlıs bilmiyorsam su yayıncıların kullandıgı '' Voicemeter '' adlı programı bi dener misin. O programda istediğini yapabiliyorsun diye hatırlıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hepsiyle aynı anda ses verebilirsin
nasıl ama şunları yazıp gitmeyin forum amacına aykırı

sorunum çözüldü voicemeter ile hallettim ama uygulama karışık biraz karıştırmak lazım bazen gıcırtı yapıyor kullanıcak olanlar için

Son düzenleme:
Söyle Bakalım giden bir daha gelirmi evlad
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka hiç öyle bir şey denemedim de aklımdan geçti ama kuzenim yaptı bi yolla bi proglamla yapıyordu sanki tam olarak bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Yeni nesil blueetoth adaptörleri bunu yapabilir evet ancak, 2 sine aynı anda ses vericek bir işletim sistemi olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimal bağalrsın ama diğeri mikrofon diğeri hoperlör olarak gözükür...

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yaptıysan banada söylermisin bendede aynı durum mevcut...

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...