1 kez basılan w tuşunu 2 kez bastırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
herkese iyi günler

acaba bilgisi olan birisi ufak bir program yazabilir mi benim için istediğim şey w ye 1 kez bastığımda 2 kere basmış sayması yanı w=ww olacak autohotkey ile yaptım istedğim gibi çalışmıyor macro olarak çalışmıyor istediğim gibi

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Klavyen macroya müsaitse yapılabilir. Değilse program yazıp yaptırılabilir. AutoItX3.dll kullanılarak.
Klavye markan nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
autohotkey ile yap ama çalıştırmak için w tuşunu kulan ozman 2defa basmış olacak

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam cok anlamam ama belki yardimci olur niyetine yaziyorum zamaninda haxball oynarken su sekilde kullaniyorduk programi ve kolayca duvardan rocket falan atiyorduk buralari kendine gore ayarlayip denesen belki olabilir

~CapsLock::Suspend, % GetKeyState(“CapsLock”,”t”) ? “Off” : “On” ; CAPS LOCK kapalı olduğunda kilitlenir

Z:: ; hızlı
While GetKeyState(“Z”,”P”)
{
Send, {x down}
sleep, 25
Send, {x up}
sleep, 25
}

C:: ; çok hızlı
while GetKeyState(“C”, “P”)
{
Send, {x down}
sleep, 5
Send, {x up}
sleep, 5
}

Return

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
autohotkey ile yap ama çalıştırmak için w tuşunu kulan ozman 2defa basmış olacak
öyle olmuyor
Post automatically merged:

hocam cok anlamam ama belki yardimci olur niyetine yaziyorum zamaninda haxball oynarken su sekilde kullaniyorduk programi ve kolayca duvardan rocket falan atiyorduk buralari kendine gore ayarlayip denesen belki olabilir

~CapsLock::Suspend, % GetKeyState(“CapsLock”,”t”) ? “Off” : “On” ; CAPS LOCK kapalı olduğunda kilitlenir

Z:: ; hızlı
While GetKeyState(“Z”,”P”)
{
Send, {x down}
sleep, 25
Send, {x up}
sleep, 25
}

C:: ; çok hızlı
while GetKeyState(“C”, “P”)
{
Send, {x down}
sleep, 5
Send, {x up}
sleep, 5
}

Return
malesef olmuyor yinede teşekkür ederm

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Win32 SendKey, SendInput apileri ile while trueye alip her saniye kontrol edeceksin. Kimse senin için burda projeyi yazmaz, C# bilgin az çok varsa cozmen için bir source atabilirim eskiden yapmıştım. Dc bırak

æ
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Win32 SendKey, SendInput apileri ile while trueye alip her saniye kontrol edeceksin. Kimse senin için burda projeyi yazmaz, C# bilgin az çok varsa cozmen için bir source atabilirim eskiden yapmıştım. Dc bırak
eneswashere#3038 ama olmuyor denedim :D bionluktan yazılımcıdan sipariş aldım oda yapamadı masaüstünde çalışıyor ama oyunda çalışmıyor yüksek ihtimal oyunun sourcesinden yapılıyor buda beni aşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...