Onaylı Üye
Verdiğim Fiyatlar Bandında Ev İnterneti Önerisi Yapar mısınız Fiyatı 110TL İle Kısıtlı Tutarsanız Sevinirim,
Teşekkürler . .
Teşekkürler . .
Biz de D-Smart Geçmeyi Düşünüyoruz D-Smart TV + İnternet / Fakat İnternet Alt Yapısı Turkcell Superonline 24 Mbps (TV Paketine Göre 90 ve 95 TL diye 2 fiyatlandırma var)Dsmart interneti kullanıyorum 24 Mb Hız AKN KOTA yok 95 TL ücret ödüyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum internet hızım 24 Mb altına inmedi
knk Milenicom da daha yeni gördüm 100 mbps 110 TL :what 2x Download hızıTürk telekomda o fiyatin biraz yukarısını oduyorum fiyati modemle beraber 128TL
50 Mbps internet hizi
Sinirsiz
Fiber internet
Aklımda hacım suan tahattüt var bitince bi araştirma yaparım tesekkur ederim.Biz de D-Smart Geçmeyi Düşünüyoruz D-Smart TV + İnternet / Fakat İnternet Alt Yapısı Turkcell Superonline 24 Mbps (TV Paketine Göre 90 ve 95 TL diye 2 fiyatlandırma var)
Senin Altyapı
ne ?
knk Milenicom da daha yeni gördüm 100 mbps 110 TL :what 2x Download hızı
Arkadaş doğru söylüyor bende D-Smart net kullanıyorum internet hızı hiç düşmüyorDsmart interneti kullanıyorum 24 Mb Hız AKN KOTA yok 95 TL ücret ödüyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum internet hızım 24 Mb altına inmedi
ikamet ettiğin yer destekliyorsa alıyorsun o hızı reis ben türknet kullanıyorum şuan normalde 100 mbps e kadar çıkıyor ama ikamet ettiğim bölge maksimum 60 mbps yi desteklediği için o hızı alıyorum indirmem 6 mb altına düşmüyor saniye deBiz de D-Smart Geçmeyi Düşünüyoruz D-Smart TV + İnternet / Fakat İnternet Alt Yapısı Turkcell Superonline 24 Mbps (TV Paketine Göre 90 ve 95 TL diye 2 fiyatlandırma var)
Senin Altyapı
ne ?
knk Milenicom da daha yeni gördüm 100 mbps 110 TL :what 2x Download hızı