%100 disk sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Aynen kanka artıyor, bazen %100 CPU oluyor, bazen %100 Disk oluyor. Ama genelde disk oluyor, CPU'nun %100 olduğunu ara sıra görüyorum o da görev yöneticisini çok fazla açık bırakınca.
kanka bende güncelleme sonrasından oldu yani yazılımsal olduğunu düşünüyorum sende kaç aydır var bu sorun
birde bilgisayar açılınca daha kötü birşey yapmıyorum 10-15 dakika sonra düzeliyor ondan sonra biraz düzeliyor en azından
Post automatically merged:

did you solve ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka bende güncelleme sonrasından oldu yani yazılımsal olduğunu düşünüyorum sende kaç aydır var bu sorun
birde bilgisayar açılınca daha kötü birşey yapmıyorum 10-15 dakika sonra düzeliyor ondan sonra biraz düzeliyor en azından
Kanka senin sorunla benim sorun aynı diyebilirim neredeyse. 10-15 dakika sonra düzeliyor senin de dediğin gibi, güncellemelerden sonra falan oldu bana da bu durum. Google'ı bile zor açar oldum :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kanka senin sorunla benim sorun aynı diyebilirim neredeyse. 10-15 dakika sonra düzeliyor senin de dediğin gibi, güncellemelerden sonra falan oldu bana da bu durum. Google'ı bile zor açar oldum :D
bu eziyeti çekmek zorundayız o zamana aga :/ laptop mu masaüstümü kullanıyorsun ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kankam ben masaüstü kullanıyorum, laptop'ta bu soruna rastlamadım. Galiba bu sorun indirdiğim şeylerden de kaynaklanıyor olabilir. Araştırıyorum hala :/

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka bazen Google, bazen Skype vb. saçma sapan uygulamalar. Windows Search falan da oluyordu kapattım mesela. Değişik değişik uygulamalar neden oluyor, Ayrıntılardan bakınca virüse benzer bir uygulama da gözükmüyor. Anlamadım doğrusu :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "bugrayurtoglu, post: 3152481, member: 195089"]
dude, it happened after the update, so I think it's software, how many months you have this problem
And when the computer is turned on, I do not do anything worse. After 10-15 minutes it gets better, at least it gets better
Post automatically merged:

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kanka bazen Google, bazen Skype vb. saçma sapan uygulamalar. Windows Search falan da oluyordu kapattım mesela. Değişik değişik uygulamalar neden oluyor, Ayrıntılardan bakınca virüse benzer bir uygulama da gözükmüyor. Anlamadım doğrusu :D
windows search kapattım kanka durum aynı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Valla kanka araştırıyorum hala. Eğer bulursam bir çözümünü yazarım buradan.

Üye
5 HİZMET YILI
hard disk bozulmak uzere benimde cok eskiden boyle bisy basima gelmisti en yakin surede degistir harddiski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...