deniz999' Alıntı:GAME CRASH TAB2
MH-Various' Alıntı:NAME ESP!!! İzleme Çok İşe yarıyor Bence game Crash yerıne Name Esp getırılmelı!!
bence 1 hafta olsa daha ıyı sızede yük olamyızNader11ndeu' Alıntı:onur12345' Alıntı:nader abi bişey sorcam şimdi name esp çok çıktı mesela hergün o mu kalcak
Hayır sadece ayın 11 i için geçerli. Her gün için anketler yapılacak.
Valla onu unuttum ya attını laNader11ndeu' Alıntı:NAME ESP SEÇİP OYNAYAN DWORDLUYU GAME CRASH AÇIP OYNUYAN DWORDLU ATARSA NE YAPICAKSIN PEKİHileliAdam851' Alıntı:Nader11ndeu abim gamecrash açılınca name esp çalışmasın yani kullanıcı game crash açtı diyelim name esp on ken off olsun bu şekilde sorun ortadan kalkar?![]()
:QWq.weQ:We.qwE:q:we.qwE:qW:e.Ad.sa:dA:d:qww:E:QWd.qa.wed.q: Eqw.eq:Weda. Yemin Ediyom Haykırdım mq hepinizi seviomNader11ndeu' Alıntı:garnet09' Alıntı:Admin ben hile kullandığım halde hileyi oyundaki para adaletsizliğinden dolayı kullanan bir insanım yani şuana kadar base taram ölümsüzlük felan deil sadce envanter hack açtım yapaln yok wal hack falan insanların akkını yemeyi sevmem envanterim iyi olsun zaten bileğim sağlam dır iyi oynarım taraftarıyım bn bnm istediğim hile ---" kurt ta güç slotu+dövme sıyrık vb şeylerin gelmesi seçildiğinde işte ejdder et felan takmak istiyorum "
---
Bende tüysüz am istiyorum ama ypcak bişi yok dil atmaya devam![]()
![]()
![]()