DWORD - PUBGM Hack Özellik Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle forumumuza güvenli hile çıkardığı için çok teşekkür ederiz Hileye ban attırmayacak özellik fiklrleri neler olabilir Fikirlerimizi paylaşalım
Örnek adamın canını sayıyla değilde ezpubgmde ki gibi bar şeklinde görsek çok güzel olur
Hile menüsüne bence unload özelliği eklenmeli Bazen discorddan eklan paylaşmamız gerekiyor Onun için oyundan çıkış yapıp tekrar giriyoruz Bu hareket şüphe uyandırıyor
Ezpubgm de oyunla birleşik bi hile ama obs de kayıt alırken hileyi gizleyebiliyorduk Dword da da OBS üzerinden oyun yakalama da hileyi gizleyebilmek güzel olurdu
Line Esp ve Danger Check (Enemy aiming at you.) çok güzel iş yapıyordu bu arada Dword da line esp olmadığı için adamları bazen fark edemeyebiliyoruz Sniperla aim koyuyorlar onun için de danger check eklenebilir

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Line Esp ve Danger Check (Enemy aiming at you.) çok güzel iş yapıyordu bu arada Dword da line esp olmadığı için adamları bazen fark edemeyebiliyoruz Sniperla aim koyuyorlar onun için de danger check eklenebilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Katılıyorum, işlevi olmalı. Ama aynı zamanda her şeyi saklamanın çok zor olduğunu da düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ben Hiç Kullanmadım Ama Burdan Görüp Hemen Deniyorum Güzel Ayarlar Bilen Bizle Paylaşa Bilirmi Rica Etsem

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hileleri direk öldürmek için değil hayatta kalmak için kullanırsan belli etmezsin ve ban yeme riskin düşer.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar konuyla alakalı mesaj yazarsanız daha çok dikkat çeker

Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Saglam dikkatli kullanırsanız bir sorun teşkil etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...