Yes, it is internalinternal ?
then it is strange that there is no ban for 5 matchesYes, it is internal

They say it will last at least minimum 5-6 days.then it is strange that there is no ban for 5 matches![]()
İndirdiğin yeni ui programını yönetici olarak çalıştır, waiting for action yazısı gelince siteye girip istediğin hileye yükle diyebilirsinOnaylı Üye olmama rağmen sağ altta ki buton kırmızı X şeklinde yeşil beğeni butonu olmuyor, Yükleyemedim sorun ne acaba ? yardımcı olabilecek var mı ?
maalesef denedim hepsini olmuyor sağ alt taraftaki şey yeşil olmuyorİndirdiğin yeni ui programını yönetici olarak çalıştır, waiting for action yazısı gelince siteye girip istediğin hileye yükle diyebilirsin
Adblock kapamaalesef denedim hepsini olmuyor sağ alt taraftaki şey yeşil olmuyor
Chrome kullanEkli dosyayı görüntüle 27576
Bu şekilde kalıyor adblock falan kapalı olmasına rağmen bu noktada kalıyor yüklenmiyor ve sağ altta ki şey hala kırmızı X yeşil de olmuyor
nasıl olucamki onaylı üyenormal uyelerde calısıyo dıye yazmıss ama bende neden calısmadıyükle diyorum baska bişi cıkıyo admın filan yazıyor uye gurupları fılan baska sayfaya atıyo
bendede aynı malesef kardesim benımde rutben dusuk nasıl oluyo onuda bılmiyom saga sola konu acsam banlanırım dıye korkuyom formu kırlettıgımden dolayı napıcamö bilmiyom işallah biri yardım ederHelal size bee
Post automatically merged:
ama kullanamıyorum. Statümün 'üye' yazması yüzünden mi acaba ?
forumda ki konulara en az 50 yorum atıp onaylı üye olman gerekiyor kardeşim. anlatımını yapmışlar.bendede aynı malesef kardesim benımde rutben dusuk nasıl oluyo onuda bılmiyom saga sola konu acsam banlanırım dıye korkuyom formu kırlettıgımden dolayı napıcamö bilmiyom işallah biri yardım eder
forumda ki konulara en az 50 yorum atıp onaylı üye olman gerekiyor kardeşim. anlatımını yapmışlar.Onaylı üye en az 2 gün kayıtlı olana veriliyormuş benim hesap 1 yıllıkama yok