ban durumu ?
Post automatically merged:
eninde sonunda ban yiyoruz yani hertürlü xd yinede eline sağlık
f6 bas oyle deneWindows 7 mi kullanıyorsun sende?
yanlıs yazmısm f6 ya basıp denermısnBen de mustafanın yaşadığı sorunun aynısını yaşıyorum anlamadım, oyuna girince oyun bulundu diyor ve oyun içinde bir değişiklik göremiyorum.
tamamdır hallettım acıldıKonu da ki tutorial videosunu izledin mi? @Beuola.exe orada nasıl yapman gerektiği anlatılıyor eksik birşeyler yapıyorsundur.
Hepsinin ayarları zaten var orbwalker vesaire ancak daha erken o ince ayarlar için şuan standart ayarlar gayet uygun.İlerde hero ayarlarıda gelırse mukemmel hıle
Oh alright thank youAlready free![]()
Üye olmanız gerekiyor demiyor, Onaylı Üye ve üzeri olmak gerekiyor yani 50 mesaja sahip olmanız gerekiyor.bne kullnamıyorum üye olmaınz lazım diyor ama 1 senedir üyeyim soırunne
Onaylı üye değilsin sebebi bu olabilir.LA BİRİ YARDIM ETSİN YA BENDE OLMUYO HİLE LOADER İ AÇIYOM YÜKLÜYOM HİLEYİ TAM LOGİN DİYECEM KAPANIYO HİLE
Onaylı Üyemisin eray
nasıl yani ya ben oyle demiyom loader i yüklüdim sonra açtım yükleye tıklıyom sonra hileye giriş yeri geliyo kasıp kapanıyoOnaylı üye değilsin sebebi bu olabilir.
Mantıken yükleyememen gerekiyor onaylı üye olmadan kullanamıyorsun çünkü. Windows sürümün nedir?knk sen kullana biliyonmu hileyi
Post automatically merged:
nasıl yani ya ben oyle demiyom loader i yüklüdim sonra açtım yükleye tıklıyom sonra hileye giriş yeri geliyo kasıp kapanıyo