Bendede Fail yok herşey kusursuz Fakat oyunda hile açılmıyor onu çözmedim Sprun oyun ayarlarındamı ??
kanka bende ilk olucakta hile açmadım daha önceden sen açtınmı nasıl oluyor neyi yaptığın an yapman lazım ben pek bişiy anlamadım ya lütfen yardım edermisin bende böyle hatamı desem ne bilemedim böyle oluyorBendede Fail yok herşey kusursuz Fakat oyunda hile açılmıyor onu çözmedim Sprun oyun ayarlarındamı ??
Dragon hack bana bir dosya attı içindekilerini indirdin Sonra hotfix yaptım birde güncellemeden sonra açıldı fakat oyunu bıraktım 1 ay oldu geri başladım hileye format attıktan sonra birdaha asla açamadımkanka bende ilk olucakta hile açmadım daha önceden sen açtınmı nasıl oluyor neyi yaptığın an yapman lazım ben pek bişiy anlamadım ya lütfen yardım edermisin
malesef biraz üşengecim ama youtubeden nasıl yapılacağına dair videolar varolmuyor kankam onuda yaptım olmuyor lütfen sen bi yapıpta fotorafla ve ya videola atarmsıın ya çok yardımcı olursun lütfen kanka
kanka onu buldum ya google chromede adgardian açıkmış ondan olmuyormuş bu seferde oyun içinde açmıyor hile menüsü bile gelmiyor shifte basıyorum gelmiyormalesef biraz üşengecim ama youtubeden nasıl yapılacağına dair videolar var
bilemedim vallahi ne desem yalan olur modlara yazarsan yardımcı olabilirkanka onu buldum ya google chromede adgardian açıkmış ondan olmuyormuş bu seferde oyun içinde açmıyor hile menüsü bile gelmiyor shifte basıyorum gelmiyor
modlarada yazıyorum adamlar beni hep hata çözümlerine bak diyor oradada yokki böyle bişiy VALLAHA sabahtan uğraşıyorum yabilemedim vallahi ne desem yalan olur modlara yazarsan yardımcı olabilir
vallahi elimden gelen bu kusara bakma kendin bişiler yapmayı deneyebilir bide hileyi sil tekrar yükle güvenlik duvarınıda kapa öle dene belki düzelirmodlarada yazıyorum adamlar beni hep hata çözümlerine bak diyor oradada yokki böyle bişiy VALLAHA sabahtan uğraşıyorum ya
konu aç hatayı ss at yardımcı oluruzhocam hile olmuyor neden
hileyi tekrar sil geri yüklehocam hotkey yükledim olmuyor olduysa da hile Lshift ile açılmıyor