130 kilodan 75 kiloya düşmek Spora teşvik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben de kas yapmak için çalışıyorum ama biraz kilo almam lazım sanırım kollarım çok zayıf önerdiğiniz bir yöntem var mı
hangi hareketi yaparsan yap düzgün yap ve acımaya başladıgı zaman gelişmeye başlar kendini zorla biraz ağrı yapar ama alışırsın kollar en kolay gelişen yerler tüm hareketlerde çalışıyor zaten bunun dışında beslenmene dikkat et

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
spor kimin için yaptığına önemli kendin içinmi olmaz diye yaptığın içinmi ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hangi hareketi yaparsan yap düzgün yap ve acımaya başladıgı zaman gelişmeye başlar kendini zorla biraz ağrı yapar ama alışırsın kollar en kolay gelişen yerler tüm hareketlerde çalışıyor zaten bunun dışında beslenmene dikkat et
kol hareketleri yaparken kol kaslarım değil de dirsekle bilek arasındaki kaslarda ağrı hissediyorum yanlış mı yapıyorum anlamına geliyor bu

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
spor kimin için yaptığına önemli kendin içinmi olmaz diye yaptığın içinmi ?
Yapmak istediğim için yaptım açıkcası bana geri dönüşü sadece mesaj atan kızlar olmaya başladı
Post automatically merged:

kol hareketleri yaparken kol kaslarım değil de dirsekle bilek arasındaki kaslarda ağrı hissediyorum yanlış mı yapıyorum anlamına geliyor bu
evet ağırlıkları eklemlerine bindirdiğinin göstergesi bu sakatlanırsın hareket formlarını izleyerek öğren

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yapmak istediğim için yaptım açıkcası bana geri dönüşü sadece mesaj atan kızlar olmaya başladı
Post automatically merged:

evet ağırlıkları eklemlerine bindirdiğinin göstergesi bu sakatlanırsın hareket formlarını izleyerek öğren
teşekkür ederim hep yanlış yapıyormuşum o zman ben

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
spor cidden işe yarıyor yaşahsen 95 kiloyum ama 1.82 boyum var

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben de 17 yaşındayım kilo almaya çalışıyorum ama alamıyorum göbeğe gidiyor
reis napacn biliyonmu sabah kalktın ya kahvaltıda sofrayı sömürecen anlıyonmu yemek bittikten sonra direk mutfağa gidecen çikolata olur fındık fıstık olur atacan ağızına ekmeği çok iyi tüket bildiğin aşk yaşa sonra kilo alırsın teşekkürler saygılar sevgiler :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Maşallah kardeşim. Bende saldım vücudu 92 kilodayım 80e inmem gerekiyor. Şu ülkedeki durum geçsin direk başlayacağım

Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sabır ve azım = başarı bunu hıcbır zaman unutmayın. arkadas bunu bır ornegı

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bende 115 kiloyum bro Allahtan boy varda biraz kurtarıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle tebrik ederim seni bende şöyle bir sorun var 18 yaşımdan belli 63 kiloyum üstünü göremedim daha şuan 23 yaşındayım hala 63 kiloyum artamıyorum arkadaş ne yersem yiyeyim çıkamıyorum üstüne o yüzden spor yapamıyorum ama çok istiyorum vücut geliştirmeyi

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bu olaylar düzeldikten sonra ben de direk spora başlayacagım hocam motive ettin :d

x
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Azim,hırs,istek ve karar emeğin karşılığını çok çok güzel almışsın tebrikler. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...