14 bin 500 TL'ye oyuncu bilgisayarı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
14 bin 500 TL civarı.
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım, bugün size almayı planladığım PC'yi danışacağım. PC linktedir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bütçem 14 bin 500 TL civarı. Daha iyi bildiğiniz örnek varsa atarsanız sevinirim, iyi forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sistem güzel ama ben amd ekran kartı tercih etmem şahsen

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kanka aslınca pc güzel ama pc bütcenin altında o yüzden daha da geliştirebilirsin benim tavsiyem ssd,hdd falan alman pcmde 4 tbden fazla alan var hiçbir türlü yetmiyor kesinlikle 512 gbyi yükselt işlemci ve erkan kartını değiştirmene gerek yok gibi başka kendi isteğinle değiştirmek istersen kasa falan tarzı şeylere de bakabilirsin

aynen amd işlemci nvidia bi ekran kartı yaparsan daha iyi olabilir
2060 3060 tarzı iyi olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

ya hocam oynayacağım oyunlar spider mandir forzadır fifa 23dür ağırlıklı olarak fps tabi ama şöyle diyim 10 saat oynicam yazın diyelim ki 6 saat fps oyunu 4 saat hikaye

Nesi varmis AMD ekran kartinin ?

ben de öyle düşünüyorum hocam kötü değil bence amd ekran kartı tamam nvidia daha iyi ama amd de çöpten çıkmadı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Nesi varmis AMD ekran kartinin ?

bir olayı yok mevzu bu zaten he illa açıkla diyorsan öncelikle şunu belirteyim web tasarım programlama birincilikle mezunuyum 7 programlama dili biliyorum introyu geçtiysek sana fanboyluk değil gerçek ve basit bir şeyden bahsedeyim amd kendini 40 kere satsa da nvidianın teknolojisine ulaşamaz amd bir donanım almak iğne vurulmuş sporcuyu övmektir çünkü balon olduğunu bile bile şekline muammele yaparsın aynı şey he illa daha uzatıp fanboyluk yaparsan sayısal verileri de sunarım burada amacım kimseyi yermek vs değil amd artık f/p değil buna rağmen saçma sapan para harcanmasın bazı kişilerin (seni ya da başkasını zan altında bırakmadan bir topluluğa söylüyorum) fanboyluğu uğruna ama bana dersin ki aga benim param bu buna yetiyor bu içime sindi al teknolojinin ve insan arzusunun sonu yoktur elinizdekiyle yetinmeyi onla mutlu olmayı da öğrenin sizde bir şey var diye en doğrusu o olmuyor fazla uzattım iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bir olayı yok mevzu bu zaten he illa açıkla diyorsan öncelikle şunu belirteyim web tasarım programlama birincilikle mezunuyum 7 programlama dili biliyorum introyu geçtiysek sana fanboyluk değil gerçek ve basit bir şeyden bahsedeyim amd kendini 40 kere satsa da nvidianın teknolojisine ulaşamaz amd bir donanım almak iğne vurulmuş sporcuyu övmektir çünkü balon olduğunu bile bile şekline muammele yaparsın aynı şey he illa daha uzatıp fanboyluk yaparsan sayısal verileri de sunarım burada amacım kimseyi yermek vs değil amd artık f/p değil buna rağmen saçma sapan para harcanmasın bazı kişilerin (seni ya da başkasını zan altında bırakmadan bir topluluğa söylüyorum) fanboyluğu uğruna ama bana dersin ki aga benim param bu buna yetiyor bu içime sindi al teknolojinin ve insan arzusunun sonu yoktur elinizdekiyle yetinmeyi onla mutlu olmayı da öğrenin sizde bir şey var diye en doğrusu o olmuyor fazla uzattım iyi forumlar
usta benim konuyada bi baksan forza 5 spider man fifa 23 bu tarz oyunlarda iyi iş gösterir mi (ağırlıklı fps olcak ama bunlarda zevk alarak oynar mıyım usta)

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka işlemcisi felan süper yani bu fiyata biraz ideal duruyor ama alınır yani çünkü bende amd kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sistemin güzel gözüküyor herhangi bir sorun yaşamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
usta benim konuyada bi baksan forza 5 spider man fifa 23 bu tarz oyunlarda iyi iş gösterir mi (ağırlıklı fps olcak ama bunlarda zevk alarak oynar mıyım usta)
rekabetçi oyunlarda işlemci ön belleği büyük fark oluşturuyor ama oynadığın oyunlar yapı itibariyle yavaş oyunlar hangi sistemi alırsan al memnun olursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
işlemcide amd,ekran kartında nvıdıa dan şaşmam
Ama hocam ben de nvdia dusundum soyle bi baktim bu en uygunu suan fps oyunları ve hikaye oyunları oynicak biriyim ağırlıklı fps olcak hikaye de spider man fifa ve forza tarzi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Videoya bakarsan, istediğin oyunların performans testlerini görebilirsin. Fifa 23'ü bulamadım, tahminim ise rahatlıkla 80 fps'nin üzerinde olacağı yönünde. Fiyatlar daha da yükselmeden kasayı kaçırma. İyi kullanımlar.

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kesinlikle nvidia ekran kartı öneririm amd önermem bende nvidia kullanıyorum işlemci iyi fakat ekran kartını değiştirmeni öneririm veya farklı kasalara bakmanı öneririm ekran kartından dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...