sistem güzel ama ben amd ekran kartı tercih etmem şahsen
Nesi varmis AMD ekran kartinin ?sistem güzel ama ben amd ekran kartı tercih etmem şahsen
sistem güzel ama ben amd ekran kartı tercih etmem şahsen
Nesi varmis AMD ekran kartinin ?
Nesi varmis AMD ekran kartinin ?
usta benim konuyada bi baksan forza 5 spider man fifa 23 bu tarz oyunlarda iyi iş gösterir mi (ağırlıklı fps olcak ama bunlarda zevk alarak oynar mıyım usta)bir olayı yok mevzu bu zaten he illa açıkla diyorsan öncelikle şunu belirteyim web tasarım programlama birincilikle mezunuyum 7 programlama dili biliyorum introyu geçtiysek sana fanboyluk değil gerçek ve basit bir şeyden bahsedeyim amd kendini 40 kere satsa da nvidianın teknolojisine ulaşamaz amd bir donanım almak iğne vurulmuş sporcuyu övmektir çünkü balon olduğunu bile bile şekline muammele yaparsın aynı şey he illa daha uzatıp fanboyluk yaparsan sayısal verileri de sunarım burada amacım kimseyi yermek vs değil amd artık f/p değil buna rağmen saçma sapan para harcanmasın bazı kişilerin (seni ya da başkasını zan altında bırakmadan bir topluluğa söylüyorum) fanboyluğu uğruna ama bana dersin ki aga benim param bu buna yetiyor bu içime sindi al teknolojinin ve insan arzusunun sonu yoktur elinizdekiyle yetinmeyi onla mutlu olmayı da öğrenin sizde bir şey var diye en doğrusu o olmuyor fazla uzattım iyi forumlar
kullandığın ekran kartı ne hocam ve fps değerlerin nasılkanka işlemcisi felan süper yani bu fiyata biraz ideal duruyor ama alınır yani çünkü bende amd kullanıyorum
rekabetçi oyunlarda işlemci ön belleği büyük fark oluşturuyor ama oynadığın oyunlar yapı itibariyle yavaş oyunlar hangi sistemi alırsan al memnun olursunusta benim konuyada bi baksan forza 5 spider man fifa 23 bu tarz oyunlarda iyi iş gösterir mi (ağırlıklı fps olcak ama bunlarda zevk alarak oynar mıyım usta)
işlemci iyi ama dimi hocam i3 13100fden daha iyi gösteriyor benchmark.comrekabetçi oyunlarda işlemci ön belleği büyük fark oluşturuyor ama oynadığın oyunlar yapı itibariyle yavaş oyunlar hangi sistemi alırsan al memnun olursun
Çok güzel fiyat kaçırmadan al hemenusta benim konuyada bi baksan forza 5 spider man fifa 23 bu tarz oyunlarda iyi iş gösterir mi (ağırlıklı fps olcak ama bunlarda zevk alarak oynar mıyım usta)
Ama hocam ben de nvdia dusundum soyle bi baktim bu en uygunu suan fps oyunları ve hikaye oyunları oynicak biriyim ağırlıklı fps olcak hikaye de spider man fifa ve forza tarziişlemcide amd,ekran kartında nvıdıa dan şaşmam
işlemci iyiişlemci iyi ama dimi hocam i3 13100fden daha iyi gösteriyor benchmark.com
Ee o zaman valo csde gereken degelerde oynarim dimiişlemci iyi
ekran kartı da iyi hocamEe o zaman valo csde gereken degelerde oynarim dimi
Saolun hocam iyi forumlarVideoya bakarsan, istediğin oyunların performans testlerini görebilirsin. Fifa 23'ü bulamadım, tahminim ise rahatlıkla 80 fps'nin üzerinde olacağı yönünde. Fiyatlar daha da yükselmeden kasayı kaçırma. İyi kullanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?