- Konuyu başlatan
-
hocam benim düşüncem evet amdde sorun yaşanıyor ama 3060lı bir sistem bütçemi oynatıyor ama fikriniz için teşşekürlerkesinlikle nvidia ekran kartı öneririm amd önermem bende nvidia kullanıyorum işlemci iyi fakat ekran kartını değiştirmeni öneririm veya farklı kasalara bakmanı öneririm ekran kartından dolayı
ray tracing hikaye bağımlısı arkadaşlar için iyise bile ben öyle biri değilim kadim dostlarım fikirlerniz için sağolun var olunAMD ekran kartı seçerek çok iyi yapmışsın. RTX 3000 ve 2000 serisinden uzak dur derim. SSD'yi 1 TB'a çıkarabilseysik daha iyi olabilirdi. Kingston'un 1 TB'lık SSD'si uygun fiyata mevcut fakat sitede göremedim.
Ekli dosyayı görüntüle 93025
AMD ekran kartinin nesi var diye sordum. Hangi bolumden mezun oldugunu vs sormadim ? 7 programlama dili biliyorum diye ovunulmez sen 7 biliyorsan elbet karsina 8 bilen birisi cikar bu nasil bir kafa? AMD ye igne vurulmus sporcu vs bilmem ne demissin bunlari hangi teknik veriye dayanarak soyluyorsun ? Bunlari soyle bana. Googledan forumlara girip ordaki yazilari okuyup AMD yi kotuleyen birisin. AMD f/p degil demissin gir bak bakayim ayni duzeyde olan 2 ekran kartina birisi NVIDIA olsun digeri AMD ornegin RTX 3080 ile RX 6800 fiyat farkina bak oyle gel. Birisi 15K ise digeri 30K.bir olayı yok mevzu bu zaten he illa açıkla diyorsan öncelikle şunu belirteyim web tasarım programlama birincilikle mezunuyum 7 programlama dili biliyorum introyu geçtiysek sana fanboyluk değil gerçek ve basit bir şeyden bahsedeyim amd kendini 40 kere satsa da nvidianın teknolojisine ulaşamaz amd bir donanım almak iğne vurulmuş sporcuyu övmektir çünkü balon olduğunu bile bile şekline muammele yaparsın aynı şey he illa daha uzatıp fanboyluk yaparsan sayısal verileri de sunarım burada amacım kimseyi yermek vs değil amd artık f/p değil buna rağmen saçma sapan para harcanmasın bazı kişilerin (seni ya da başkasını zan altında bırakmadan bir topluluğa söylüyorum) fanboyluğu uğruna ama bana dersin ki aga benim param bu buna yetiyor bu içime sindi al teknolojinin ve insan arzusunun sonu yoktur elinizdekiyle yetinmeyi onla mutlu olmayı da öğrenin sizde bir şey var diye en doğrusu o olmuyor fazla uzattım iyi forumlar
AMD ekran kartinin nesi var diye sordum. Hangi bolumden mezun oldugunu vs sormadim ? 7 programlama dili biliyorum diye ovunulmez sen 7 biliyorsan elbet karsina 8 bilen birisi cikar bu nasil bir kafa? AMD ye igne vurulmus sporcu vs bilmem ne demissin bunlari hangi teknik veriye dayanarak soyluyorsun ? Bunlari soyle bana. Googledan forumlara girip ordaki yazilari okuyup AMD yi kotuleyen birisin. AMD f/p degil demissin gir bak bakayim ayni duzeyde olan 2 ekran kartina birisi NVIDIA olsun digeri AMD ornegin RTX 3080 ile RX 6800 fiyat farkina bak oyle gel. Birisi 15K ise digeri 30K.
@StrangeName RX 7600'ü kıyas edeceksen de RTX 4060 Ti ile kıyas et. RX 7600'ün rakibi 4060 Ti. Şu saatten sonra NVIDIA'yı savunmanın çok bir mantığı yok. RTX 3070 gibi bir ekran kartına 8 GB VRAM koyan bir firmadan bahsediyoruz.
Bir şey savunduğum mu var neden tavsiye ettiğimi söylüyorum ayrıca 4060 Ti RX7600ü yer performans olarak nasıl aynı gömlek oluyor yapmayın şu fanboyluğu gpubench userbench bunlardaki veriler yalan YouTube D'de olanlar yalan AMD kutsal mı zamanında bu forumda değil ama başka fotrumlarda R5 1600 AF alın aldırın diye konu açıp en ince detaya kadar paylaşmış biriyim meslek icabı da elimden çok PC geçi iyiye iyi kötüye kötü denir ekran kartında NVIDIA tekeldir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbak bu senin fedailiğini yaptığın AMD kart evet bir tık daha güçlü ama DLSS'den mahrum RTX gibi bir şeyin yanından geçecek teknolojisi bile olmayan kart DLSS çakması bir şey var ama ona lafımız yokBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu da kimsenin yadsıyamayacağı RTX 3060 fiyat olarak aynılar hangisi daha çok tercih ediliyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburadan bakabilirsin verilere bazı bench testlerinde AMD geçiyor evet ama bunlar bahsettiğim teknolojiler haricinde yapılan testler bu yüzden iğneli sporcu dedim dün bu işe dahil olmadık yarın da yok olmayız istediğin argümanı sun ama verileri inkar edemezsin haricinde AMD işlemcilerin fena iş çıkarmadığını ama onların da artık F/P olmadığını belirteyim iyi forumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?