Dostum discordda unlost yaz gir pc toplama odası var yardım ederler istersen dene
Ordan görüsleri aldım ama yeterince iyi gelmedi gözüme burdan da fikir almak istedim acıkcasıDostum discordda unlost yaz gir pc toplama odası var yardım ederler istersen dene
Post automatically merged:
Ve + olarak itopyada kurulu sistemlere bakabilirsin
Hangi oyunları oyniyacaksın onlarada bağlı mesela ben 3000 tllik bir sistemle oynuyorum ve gayet memnunum senin memnun olman önemliOrdan görüsleri aldım ama yeterince iyi gelmedi gözüme burdan da fikir almak istedim acıkcası
aslında oda güzel olur degerlendiricem bunugtx 1660 super li sistem topliya bilirsin rtx istemiyorsan
ne kadar butce attırmam lazım tahmin var mi ?şu kur ve silikon kıtlığında en iyi laptop almak olur eğer çok fps türü oyun oynamıyorsan fps türü oyun oynuyorsan kasalı pc alabilirsin ama hazır sistemlerde pahalı tekli satılan ekran kartlarıda genel olarak pahalı
bütçeni arttırırsan amazon jp den ekran kartı alıp geri kalan parçalarıda indirim kovalayıp alman yönünde benim tercihim
Hemen sana bitane toplucamMerhaba 15 k bi butcem var sistem toplamak istiyorum 4-5 sene gitmesini istiyorum
yayıncı indirimleri olsa direk alıcamda gelmiyorütüpyada hazır sistemler var en mantıklısı onlar gibi duruyor yayıncı indirmlerini kovalamak lazım
BekliyorumHemen sana bitane toplucam
kanka yılbaşında kesinlikle indirim gelicek yabancı sitelerede bir göz at istersenyayıncı indirimleri olsa direk alıcamda gelmiyor
Fivem lol varlont gibi fps oyunlariHangi oyunları oyniyacaksın onlarada bağlı mesela ben 3000 tllik bir sistemle oynuyorum ve gayet memnunum senin memnun olman önemli
Sadece Kasa geri kalanları varSadece kasa mı yoksa monitör vb şeylerde fiyata dahil mi ?
amazon jp den alınca garanti dışı mı oluyor ?şu kur ve silikon kıtlığında en iyi laptop almak olur eğer çok fps türü oyun oynamıyorsan fps türü oyun oynuyorsan kasalı pc alabilirsin ama hazır sistemlerde pahalı tekli satılan ekran kartlarıda genel olarak pahalı
bütçeni arttırırsan amazon jp den ekran kartı alıp geri kalan parçalarıda indirim kovalayıp alman yönünde benim tercihim
eğer toplıyamazsam şimdi mecbur yılbasını beklicemkanka yılbaşında kesinlikle indirim gelicek yabancı sitelerede bir göz at istersen
hiç bir fikrim yok o konudaamazon jp den alınca garanti dışı mı oluyor ?
yılbaşını beklemek en mantıklısı gibi duruyor hayırlı olsun şimdideneğer toplıyamazsam şimdi mecbur yılbasını beklicem
hiç bir fikrim yok o konuda
Ustam o zaman yılbaşından önce hazır sistem almalısın toplayınca o fiyata zorFivem lol varlont gibi fps oyunlari
Sadece Kasa geri kalanları var
| İşlemci |
|
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
|
| Ana Kart |
|
Giriş Yap
|
| Bellek (RAM) |
|
Giriş Yap
|
| Ekran Kartı |
|
Giriş Yap
|
| Harddisk (SSD) |
|
Giriş Yap
|
| Kasa |
|
Giriş Yap
|
| Güç Kaynağı |
|
Giriş Yap
|
amazon jp de 3060 lar geliyor tr ye 3060 lar zaten 8000-10000tl arası 5k ya işlemci anakart ram ssd sıkıştırmak zorlar 18-19k yapabilirsen en azından daha güzel bir şey alınabilir yad aben bu bütçede kalacağım dersen şu sisteme bakabilirsin:aslında oda güzel olur degerlendiricem bunu
ne kadar butce attırmam lazım tahmin var mi ?
başkasından hazır sistem mi alıyım yaniUstam o zaman yılbaşından önce hazır sistem almalısın toplayınca o fiyata