Uzman Üye
Aizen bilişimden MT7C serisi var hocam öneririm
15 k ya high power psu saçma bu bütçeye giriş seviyesi markaların giriş seviyesi ürünlerini koyman kötü güzel bir sistem değil üretimi durmuş o yüzden kara borsada fiyatı yükselen 1600af yerine i5 10400f falan bakılsa daha mantıklıTOPLAM FİYAT HEPSİNİN
16.329,78 ₺
İşlemci ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapAna Kart ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBellek (RAM) ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkran Kartı ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapHarddisk (SSD) ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapKasa ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapGüç Kaynağı ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
güzel sistem aslındaTOPLAM FİYAT HEPSİNİN
16.329,78 ₺
İşlemci ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapAna Kart ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBellek (RAM) ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkran Kartı ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapHarddisk (SSD) ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapKasa ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapGüç Kaynağı ![]()
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2. elde bakabilirsiniz yakınınızda güzel bulursanızbaşkasından hazır sistem mi alıyım yani
Göz atıcamAizen bilişimden MT7C serisi var hocam öneririm
güzel değilgüzel sistem aslında
Evet ikinci el temiz bulursan almalısın yayıncılık hevesi ile alıp sonra bir dala tutulamayanlar dolu ülkedebaşkasından hazır sistem mi alıyım yani
güzel paran var reis ama bekle dolar düşsünMerhaba 15 k bi butcem var sistem toplamak istiyorum 4-5 sene gitmesini istiyorum
Aynen bu iyi ilerde işlemci güçlendirirsin şuan işlemciler çok pahalıgüzel sistem aslında
aynen baya güzel sistem toplamısın ellerine sağlık ^^Aynen bu iyi ilerde işlemci güçlendirirsin şuan işlemciler çok pahalı
sadece amazon jpd e garantisi geçiyor bi nevi öyle eğer msi ın yaptığı gibi global bi garantisi var ise gene kartı tr den alırlar sorun olmazamazon jp den alınca garanti dışı mı oluyor ?
Anlıyorum hocam ek bir vergi uygulanıyor mu ?sadece amazon jpd e garantisi geçiyor bi nevi öyle eğer msi ın yaptığı gibi global bi garantisi var ise gene kartı tr den alırlar sorun olmaz
ekran kartı çok kolay bozulan bir parça değil bozuk vs gelirse amazon iadesinide hızlıca yapıyor kargomun durumu yoktu ve nerede kaldığını desteğe sordum geç cevapladığımız için diyerek bana prime hediye etti pişman olacağını sanmam
sana attığım hazır sisteme bakar mısın ?aynen baya güzel sistem toplamısın ellerine sağlık ^^
Bu sistem ileride parçalarını satıp bi üst model geçtinmide canavar bende böyle topladım hepsi iyi bi tek amd ryzen5 1600 var orta seviye bi işlemci sen ilerde ryzen 5 3600 gecersin 3 nesil canavaraynen baya güzel sistem toplamısın ellerine sağlık ^^
bunu ögrendigim iyi oldusadece amazon jpd e garantisi geçiyor bi nevi öyle eğer msi ın yaptığı gibi global bi garantisi var ise gene kartı tr den alırlar sorun olmaz
ekran kartı çok kolay bozulan bir parça değil bozuk vs gelirse amazon iadesinide hızlıca yapıyor kargomun durumu yoktu ve nerede kaldığını desteğe sordum geç cevapladığımız için diyerek bana prime hediye etti pişman olacağını sanmam
gümrüğe yakalanır ise veriliyor ama o da fazla değil gümrük hesaplama diyerek öğrenebilirsinizAnlıyorum hocam ek bir vergi uygulanıyor mu ?
islemci ilerde değişir piayasa düserse tabiBu sistem ileride parçalarını satıp bi üst model geçtinmide canavar bende böyle topladım hepsi iyi bi tek amd ryzen5 1600 var orta seviye bi işlemci sen ilerde ryzen 5 3600 gecersin 3 nesil canavar
İnceliyorum suandagümrüğe yakalanır ise veriliyor ama o da fazla değil gümrük hesaplama diyerek öğrenebilirsiniz
ekran kartı tr ye gönderime açık ise yanında bilgilendirmesi geçiliyor değil ise kırmızı yazı altında bu ülkeye sipariş yok gibisinden yazılıyor
DC verir misiniz bir kaç sorum vargümrüğe yakalanır ise veriliyor ama o da fazla değil gümrük hesaplama diyerek öğrenebilirsiniz
ekran kartı tr ye gönderime açık ise yanında bilgilendirmesi geçiliyor değil ise kırmızı yazı altında bu ülkeye sipariş yok gibisinden yazılıyor
dostum suan bence beklemede kal daha dolar artarmı yükselirmi bilemem ama beklemede kalMerhaba 15 k bi butcem var sistem toplamak istiyorum 4-5 sene gitmesini istiyorum