1500-2000 TL arasında mekanik klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1500-2000 TL arası.
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Mekanik klavye almak istiyorum ama aralarındaki farkın ne olduğunu bilmiyorum. Membran klavye falan varmış, anlamıyorum. Bütçem 1500-2000 TL arasında, önerilerinizi almak istedim. En yabancı olduğum konu olabilir klavye. Çok zorlarsam 3000 TL'ye kadar çıkabilir ama LoL'de ban yersem salarım yine bilgisayarı diye çok para harcamak istemiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Redragon K552 Kumara RGB mekanik klavye

Bu klavye mükemmel bir fiyat/performans oranına sahip ve mekanik bir klavyeden bekleyeceğin tüm özellikleri sunuyor işte bazı özellikleri:

Tamamen mekanik anahtarlar: Bu klavye 87 tuşlu bir klavyedir ve tamamen mekanik anahtarlar kullanır bu daha hızlı ve daha doğru tepkiler sağlar
RGB aydınlatma: K552 Kumara tuşlardaki rgb aydınlatma sayesinde çok çeşitli renklerde aydınlatma sağlar
Dayanıklı tasarım: Bu klavye dayanıklı bir tasarıma sahiptir ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmıştır ayrıca düşük profilli tuşları ve metalik bir çerçeveye sahiptir
İki farklı mekanik anahtar seçeneği: Bu klavye kırmızı veya mavi anahtarlı olarak mevcuttur bu da senin tercihine göre farklı bir his sağlar

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Redragon K552 Kumara RGB mekanik klavye

Bu klavye mükemmel bir fiyat/performans oranına sahip ve mekanik bir klavyeden bekleyeceğin tüm özellikleri sunuyor işte bazı özellikleri:

Tamamen mekanik anahtarlar: Bu klavye 87 tuşlu bir klavyedir ve tamamen mekanik anahtarlar kullanır bu daha hızlı ve daha doğru tepkiler sağlar
RGB aydınlatma: K552 Kumara tuşlardaki rgb aydınlatma sayesinde çok çeşitli renklerde aydınlatma sağlar
Dayanıklı tasarım: Bu klavye dayanıklı bir tasarıma sahiptir ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak yapılmıştır ayrıca düşük profilli tuşları ve metalik bir çerçeveye sahiptir
İki farklı mekanik anahtar seçeneği: Bu klavye kırmızı veya mavi anahtarlı olarak mevcuttur bu da senin tercihine göre farklı bir his sağlar
Kanka çok saol öneri için ama bildik marka olsun istiyorum birazcıkta satacak olursam falan kafam rahat satıyım diye birde madiemarkt falan oralardan almayı istiyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kanka çok saol öneri için ama bildik marka olsun istiyorum birazcıkta satacak olursam falan kafam rahat satıyım diye birde madiemarkt falan oralardan almayı istiyorum
Redgraon zaten senelerdir bilinen bir marka tam olarak nasıl duymadın bu markayı

Üye
3 HİZMET YILI
kırmızı switch almanı tavsiye ederim lol için özellikle.Mavi switch daktilo gibi ses çıkarıyo, sıkıyo belli bi yerden sonra bir de lol gibi oyunlar için kırmızı switch daha iyi oluyor. 1.5 2k fiyat bandına bakmak yerine 400-1000 arası fiyat aralığında güzel klavyeler var ama tabi ki dediğin fiyat aralığındakiler daha iyidir ben bu fiyat bandında klavyeler kullandım hepsinden memnun kaldım :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Logitech'in tasarımlarına bayılan biri olarak Logitech G512'yi öneririm. Bu zamana kadar hiçbir ürününde sorun yaşamadım ve hala kullanmaya devam ediyorum. Hayırlı olsun.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Redgraon zaten senelerdir bilinen bir marka tam olarak nasıl duymadın bu markayı
Klavye piyasasında hiç yokum hocam ben kulaklık fare baya baya ilgiliydim ama klavyelerde çöpü markayı bilmiyorum bu gün gidicem bakmaya bakalım senin dediğini de görürsem bakıcam almaya çalışcam mekanik olsun istiyorum sandırım en iyileri mekanikmiş

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam eline emeğine sağlık g513 almaya karar verdim son kararım şuanlık o bütçemi biraz arttırdım pişman olmam umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...