165 Hz ucuz fiyatlı bulabileceğini sanmıyorum her şey çok pahalı yıl başından sonra daha da pahalanacak maalesef![]()
165 Hz ucuz fiyatlı bulabileceğini sanmıyorum her şey çok pahalı yıl başından sonra daha da pahalanacak maalesef![]()
2sinin özellikleri birbirine çok yakın arada 2k para fiyatı var asusda ips ekran teknolojisi var bu renkleri daha yoğun ve gerçekçi sunar. Asus senin dediğine göre daha ucuz ve daha mantıklı bence.normalde Aoc c24g2ae 165hz 1ms seçmiştim 2 adet yine bi öneri almak istedim
bu arada harbiden asus daha iyi geldi ben normalde uzun ayaklı monutor sevmiyorum senin dediğinde ayakları yuvarlak hem fiyat olarak bi tık ucuz2sinin özellikleri birbirine çok yakın arada 2k para fiyatı var asusda ips ekran teknolojisi var bu renkleri daha yoğun ve gerçekçi sunar. Asus senin dediğine göre daha ucuz ve daha mantıklı bence.
Emin değilim ama bir sorun olmaz büyük ihtimal.bide sistemim 3060 12 gb i5 12400f 2 adet 165hz takmak sorun yaratırmı?
az önce videosunu izledim hdmi ile bağlayınca max 144hz mi destekliyor?Emin değilim ama bir sorun olmaz büyük ihtimal.
Yaratmaz, hatta şöyle diyeyim masaüstündeyken bile alacağın o akıcılık hissiyatını oyunlarda düşünNormalde AOC C24G2A'e 165Hz 1ms seçmiştim 2 adet yine bir öneri almak istedim.
Bir de sistemim 3060 12 GB i5 12400F 2 adet 165Hz takmak sorun yaratır mı?
tam bunu önericektim arkadaş önermiş zaten hatta dün indirimi vardı bunun belki şuan hala devam ediyordur dostum kaçırmaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tam bunu önericektim arkadaş önermiş zaten hatta dün indirimi vardı bunun belki şuan hala devam ediyordur dostum kaçırma