天使
Süper Üye
VG249Q1R suan kullandigim 2. monitorum tavsiye ederim.
bu güzelmiş ancak ayakları uzun ayakları uzun olanları sevmiyorum pekkardeşim ben bunu kullanıyorum çok memnunum paran varsa bunu GAMEBOOSTER GB-2779CF almanı öneririm
VG249Q1R ile VG24VQE arasında kaldımVG249Q1R suan kullandigim 2. monitorum tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 79650
Hocam ben Q1R'den memnunum düz ekrana sahip ama VQE curved eğimli bir monitör FPS oyunu agırlıklı oynuyorsanız VQE tercih edinbu güzelmiş ancak ayakları uzun ayakları uzun olanları sevmiyorum pek
Post automatically merged:
VG249Q1R ile VG24VQE arasında kaldım
VQE alıcam yüksek ihtimal bişey daha sorucam çift monutor için ikisini dp ile bağlasam olur dimi?Hocam ben Q1R'den memnunum düz ekrana sahip ama VQE curved eğimli bir monitör FPS oyunu agırlıklı oynuyorsanız VQE tercih edin
oyun odaklı ile va panel mi almam gerekiyorHocam ben Q1R'den memnunum düz ekrana sahip ama VQE curved eğimli bir monitör FPS oyunu agırlıklı oynuyorsanız VQE tercih edin
Birde kesinlikle değenilmesi bir konu Q1R IPS panele sahip iken VQE VA panele sahip cok dikkat edin
Hocam siz kendiniz arastirin IPS VA panel arasindaki farki burda yazarak aciklamak tam anlamanizi zorlastirir.VQE alıcam yüksek ihtimal bişey daha sorucam çift monutor için ikisini dp ile bağlasam olur dimi?
oyun odaklı ile va panel mi almam gerekiyor
hocam fiyatında sorun yok ancak büyük monitör sevmiyorum daha çok 23 gibi olanlar iyi oluyor banaFiyat size uyarmı bilmiyorum ancak, kesinlikle ASUS 27″ VG277Q1A öneriyorum. 0.1 ms gecikme süresi var. cs go veya pubg gibi oyunlar oynuyorsanız görüş açısı bakımından gayet ideal. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım diyebilirim. ekran görece büyük olduğu için film izlemesi de güzel oluyor.
samsung g3 odyyses iyi bence 165 hz 27 incYeni PC alıyorum, ondan dolayı yeni 165Hz monitör alacağım. Aynı monitörden 2 adet alacağım. Çift monitör için ucuz fiyat performans monitörü önerir misiniz?
I'm getting a new PC, so I'm going to buy a new 165Hz monitor. I will buy 2 of the same monitor. Would you recommend a cheap price performance monitor for dual monitors?
knkm bence 165 hz almak yerine 144 al çok fazla fark yok zaten alıcaksanda önerim rampage rm 344 ama sen beğenmeyebilirsniYeni PC alıyorum, ondan dolayı yeni 165Hz monitör alacağım. Aynı monitörden 2 adet alacağım. Çift monitör için ucuz fiyat performans monitörü önerir misiniz?
Sıra | Model | Ekran Boyutu | neoldu Puanı |
---|---|---|---|
1 | GAMEBOOSTER GB-2779CF | 27 inç | 10/9.8 |
2 | ASUS TUF Gaming VG27VQ | 27 inç | 10/9.7 |
3 | Rampage RM-165 | 27 inç | 10/9.8 |
4 | MSI Optix MAG272C | 27 inç | 10/9.9 |
5 | MSI Optix G27CQ4 | 27 inç | 10/9.9 |
6 | GAMEBOOSTER GB-277GCF | 27 inç | 10/9.8 |
7 | ACER KG241QS | 23.6 inç | 10/9.7 |
8 | Asus VG27BQ | 27 inç | 10/9.8 |
9 | Gigabyte G32QC | 27 inç | 10/9.8 |
10 | Rampage RM-365 | 27 inç | 10/9.9 |
tuf veya lenovo alYeni PC alıyorum, ondan dolayı yeni 165Hz monitör alacağım. Aynı monitörden 2 adet alacağım. Çift monitör için ucuz fiyat performans monitörü önerir misiniz?