ekran kartında 2 giriş vardır 1 kullanılıyorsa diğer girişe tak olmazzsa erkran kartın desteklenmiyordur bende oluryor AMD RADEON R7 2002.ekran baglamak istiyorum fakat ekran kartına 2.ekranı baglıyorum calısmıyo ekranda ve kablolarda sıkıntı yok algıla diyorum ekranıda algılamıyor sorun ne olabilir.
Yüksek ihtimalle ekran kartın desteklemiyor olabilir ekran kartı modelini yazabilir misin bana?
nvidia geforce gtx 1650 super hdm dan görüntü alıyorum ama displaydan alamıyorumYüksek ihtimalle ekran kartın desteklemiyor olabilir ekran kartı modelini yazabilir misin bana?
hayır ikisini de ekran kartı çıkışına takmak zorunda.Ekranların birini anakarttaki sökete Taksa olmazmı
normalde hdmı kablosu ile oluyor diye biliyorum2.ekran baglamak istiyorum fakat ekran kartına 2.ekranı baglıyorum calısmıyo ekranda ve kablolarda sıkıntı yok algıla diyorum ekranıda algılamıyor sorun ne olabilir.
Hicbir ekran kartinda kolay kolay ayni giristen yok 1 hdm 1 dp bide 24+1 pin girisi varkanka kaç tane hdmi veya dp girişin var eğer ikisindende ikişer tane varsa ikisinide aynı yere tak biri hdmi biri dp olursa sıkıntı sanıırım