RX550 kullanıyorum ekran kartı olarak eski bilgisayarım da 2 ekran kısmı vardı yeni bilgisayar aldım fakat bu seferde bunda 2 ekran kısmı yok ve 2 ekran takınca da ayarlayamıyorum olmadığı için bunu nasıl çözebilirim ? Not - Ekran kartım da 2 ekran girişi var
"Go to Radeon Software > Settings > Graphics > Advanced (at the bottom) > AMD Crossfire (disable this). For some reason having AMD Crossfire enabled does not allow you to use two monitors. " Böyle yazmış birisi, Crossfire ayarını kapatıp dene. Düzelmez ise kullandığın sürücü sürümü ile alakalı olabilir. 23.5.1 sürümünü kurup dene, öncesinde DDU ile temizlik yap.
Bir kullanıcı bu kart ile iki monitörü de DVI port ile bağlar isen çalışmadığını belirtmiş, bir monitörü farklı bir slotla bağlayarak dener misin eğer DVI kullanıyorsan.
Bir kullanıcı bu kart ile iki monitörü de DVI port ile bağlar isen çalışmadığını belirtmiş, bir monitörü farklı bir slotla bağlayarak dener misin eğer DVI kullanıyorsan.
"Go to Radeon Software > Settings > Graphics > Advanced (at the bottom) > AMD Crossfire (disable this). For some reason having AMD Crossfire enabled does not allow you to use two monitors. " Böyle yazmış birisi, Crossfire ayarını kapatıp dene. Düzelmez ise kullandığın sürücü sürümü ile alakalı olabilir. 23.5.1 sürümünü kurup dene, öncesinde DDU ile temizlik yap.
Merhaba
Bilgisayarınızın birden fazla monitörü tanımasını sağlamak için aşağıdaki adımları uygulayanız.
Adım 1 : Kablolarınızın yeni monitörlere düzgün bir şekilde bağlandığını doğrulayın.
Adım 2 : Masaüstünü nasıl görüntülemek istediğinizi seçin. Daha fazla ayar seçeneğine ihtiyaç duyarsanız Windows logo tuşu Windows logo Start button + P tuşlarına basarak bir seçenek belirleyebilir veya aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz.
Adım 3 : Masaüstünüzde herhangi bir yere sağ tıklayın ve Görüntü ayarları'nı seçerek Görüntü sayfasını açın. Monitörlerinizin bunları otomatik olarak algılaması ve masaüstünüzü göstermesi gerekir. Monitörleri görmüyorsanız Algıla öğesini seçin.
Adım 4 : Birden çok ekran seçeneğine doğru aşağı kaydırın ve ardından masaüstünüzün ekranlarınız arasında nasıl görüntüleneceğini belirlemek için açılan listeden bir seçenek belirleyin. Daha büyük çalışma alanları için Masaüstünü genişlet'i seçiniz.