Üye
Dostum ekran kartı 6 gb ve rtx 3050 ye eşdeğer bir ekran kartı 1650 alsam 2 güne pc yanar .Dostum Güzel Kazık yersin ekran kartı zaten şu an 4k seviyelerinde garantili hemde itopya gamingen gamegaraj gibi siteleri takip et
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
itopya dan daha güzelini alabilirsin sıfıra ve tercihe bağlı olarak 3-4k daha koyup rtx 2060 alabilirsin ki 3050'den daha güzel bir ekran kartıdır.Dostlar 2. el bir pc alıcam özelliklerine geçmeden önce 1.5 sene önce toplanmış ekran kartı hariç diğer parçaların garantisi varmış pcyi gidip görüp alıcam .
GTX 1660 SUPER 3 fanlı ekran kartı
İ5-9400F 6 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ
16 GB RAM
YANINDA 144 HZ MONİTÖR VAR
11.000 TL SİZCE ALINIRMI 1.5 SENE PERFORMANSI DÜŞMÜŞMÜDÜR ?
evet güncelleyerek 3050 değilde 2060 allmak daha iyi fiyatlarıa bakılarak tabikiitopya dan daha güzelini alabilirsin sıfıra ve tercihe bağlı olarak 3-4k daha koyup rtx 2060 alabilirsin ki 3050'den daha güzel bir ekran kartıdır.
yani fırsat olsa alırdımda 11 k ya sistem kalmadı düzgün ben fps oyunları oynarım ve 1650 nin pubg performansı çok düşük2.el almayın hoca gidin sıfır alın cidden
sende haklısın ama 2060 çok eski bir kart 1 sene gonra güncellemeleri kesilir onun için 3050 nin geleceği daha parlakitopya dan daha güzelini alabilirsin sıfıra ve tercihe bağlı olarak 3-4k daha koyup rtx 2060 alabilirsin ki 3050'den daha güzel bir ekran kartıdır.
knk 1060 çok düşündümde iyi kart ama çok eski yakında oyunlar güncellenecek ve çöp olucakkanka git 1060 i7700k 16gb ramli hazır sistem satıyorlar sahibinden de 12bin TL ye ben ce onlardan al daha temiz
yok ya ben kullanıyorum steam pubg de mesela 180 190 fps alıyorum temizknk 1060 çok düşündümde iyi kart ama çok eski yakında oyunlar güncellenecek ve çöp olucak
knk senin işlemci çok ii o yüzden ben r5 3600 veya i5 9400 alıcam çok bütçem yok max 12 .000 veririmyok ya ben kullanıyorum steam pubg de mesela 180 190 fps alıyorum temiz
The 1060 is a super video card bro but the problem is an old card, now the fps starts to drop because the games are getting updates.1060 6g I think in the next 2 years is not bad
yes let me ask you something, do you think its performance has decreased because it has been used for 1.5 years?with 11,000 of your country's money to own that set of computers + 144hz monitor compared to the value in my country, it's totally worth it. the price is too good
hm aslında çok iyi bir konuya değindin anakart banı onu sorucam teşekkur ederim sence performans düşüşü varmısır pcdeanakart banı varmı yokmu?
cihaz temizmi öncede ne tamirleri oldu
ssd/hdd sağlık testi
bunlar yeterde artar
kullanımına bağlıyes let me ask you something, do you think its performance has decreased because it has been used for 1.5 years?
Post automatically merged:
hm aslında çok iyi bir konuya değindin anakart banı onu sorucam teşekkur ederim sence performans düşüşü varmısır pcde
kardeşim bence 0 al 2. ellerde hep bir sorun oluyoDostlar 2. el bir pc alıcam özelliklerine geçmeden önce 1.5 sene önce toplanmış ekran kartı hariç diğer parçaların garantisi varmış pcyi gidip görüp alıcam .
GTX 1660 SUPER 3 fanlı ekran kartı
İ5-9400F 6 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ
16 GB RAM
YANINDA 144 HZ MONİTÖR VAR
11.000 TL SİZCE ALINIRMI 1.5 SENE PERFORMANSI DÜŞMÜŞMÜDÜR ?
evet ama şuan ki duruma bakarsak 2060 mükemmelyani fırsat olsa alırdımda 11 k ya sistem kalmadı düzgün ben fps oyunları oynarım ve 1650 nin pubg performansı çok düşük
Post automatically merged:
sende haklısın ama 2060 çok eski bir kart 1 sene gonra güncellemeleri kesilir onun için 3050 nin geleceği daha parlak
fiyat performans olarak gayet iyi 1-2 gönül rahatlığıyla iyi ki bunu almışım diyebilir.evet güncelleyerek 3050 değilde 2060 allmak daha iyi fiyatlarıa bakılarak tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?