2. El laptop alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sana tavsiyem kardeşim tanıdıgın veya güvendigin kişiden al yabancıdan alırsan 2.el leptop elinde patlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
eğer yeniyse laptop al ama eskiyse alma sıkıntı cıkar

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çok fazla seyehat eden biriysen sıkıntı yok ama seyehat etmiyorsan 2. el masaüstülere bak laptoplar biraz sıkıntı oluyor

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar monster tulpar serisine bakıyorum 2.el mi almalıyım yoksa biraz model düşürüp 0 mı almalıyım nelere dikkat etmeliyiz 2nci el pc alırken tavsiyelerinizi bekliyorum
alınmaz içinden birşey eksik cıkar yada illa bir kötü bişeyi vardır tanıdıgından al alırsan

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar monster tulpar serisine bakıyorum 2.el mi almalıyım yoksa biraz model düşürüp 0 mı almalıyım nelere dikkat etmeliyiz 2nci el pc alırken tavsiyelerinizi bekliyorum
markadan ve modelden bağımsız olarak alırken dikkat etmen gereken belli başlı şeyler var. pil, ssd testi bunların başında geliyor. evet pil çok önemli değil oyuncu bilgisayarlarında ama yorgun bir pil bilgisayarın hor kullanıldığını da gösterir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Alınır tabiki ama işlemci çok önemli işlemci düşükse asla alma

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
laptoplar genel olarak ömürleri masaüstüne göre az oluyor bide üstüne 2.el almayı düsünüyorsan (tabiki bu hiper enflasyonda öyle düsünmen gayet normal ) temizini bulabilirsen al derim ama 2.el almak riskli o yüzden biraz daha düsük özellikli 0 almani öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sürekli seyehat durumun yoksa masaüstü toplamanı öneririm , laptopta sistemi yükseltmek istersin yükseltemezsin bi şeyi bozulursa her şeyi bozulmuş gibi olur vs bi çok eksik yönü var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...