eğer öyle olursa alınabilir ama bilmiyorum riske değmez bencene gibi dostum mesela ?
Post automatically merged:
dostum 3 -4 max 7 aylık bir pc alırım zaten alırsam faturasına falan da tabiki bakarım alınır mı sence böyle bir şey
alınmaz içinden birşey eksik cıkar yada illa bir kötü bişeyi vardır tanıdıgından al alırsanArkadaşlar monster tulpar serisine bakıyorum 2.el mi almalıyım yoksa biraz model düşürüp 0 mı almalıyım nelere dikkat etmeliyiz 2nci el pc alırken tavsiyelerinizi bekliyorum
markadan ve modelden bağımsız olarak alırken dikkat etmen gereken belli başlı şeyler var. pil, ssd testi bunların başında geliyor. evet pil çok önemli değil oyuncu bilgisayarlarında ama yorgun bir pil bilgisayarın hor kullanıldığını da gösterir.Arkadaşlar monster tulpar serisine bakıyorum 2.el mi almalıyım yoksa biraz model düşürüp 0 mı almalıyım nelere dikkat etmeliyiz 2nci el pc alırken tavsiyelerinizi bekliyorum
usulüne uygun bir şekilde alırsan problem yok ama el altından alırsan problem olabilirArkadaşlar monster tulpar serisine bakıyorum 2.el mi almalıyım yoksa biraz model düşürüp 0 mı almalıyım nelere dikkat etmeliyiz 2nci el pc alırken tavsiyelerinizi bekliyorum
laptoplar genel olarak ömürleri masaüstüne göre az oluyor bide üstüne 2.el almayı düsünüyorsan (tabiki bu hiper enflasyonda öyle düsünmen gayet normal ) temizini bulabilirsen al derim ama 2.el almak riskli o yüzden biraz daha düsük özellikli 0 almani öneririm.Arkadaşlar monster tulpar serisine bakıyorum 2.el mi almalıyım yoksa biraz model düşürüp 0 mı almalıyım nelere dikkat etmeliyiz 2nci el pc alırken tavsiyelerinizi bekliyorum
bence laptop almak çök büyük sıkıntı bide üstüne 2.nci el alacaksan pek önermem
kesinlikla alma kankaArkadaşlar monster tulpar serisine bakıyorum 2.el mi almalıyım yoksa biraz model düşürüp 0 mı almalıyım nelere dikkat etmeliyiz 2nci el pc alırken tavsiyelerinizi bekliyorum