Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2.el telefon alıcam da ımeı ne oluyor cevaplar mısınız?
700 lira için değmez bildiğim kadarıyla imei olmadan hattını kullanamazsın imei kaydettirmek içinde bir miktar ücret ödemen gerekli kayıt ettirsen bile senin hattın dışında başka hat o telefonda çalışmaz yani satamazsında hiç girme o topa
Hocam öncelikle Selamün Aleyküm ben daha önce telefoncuda çalıştım.
800 TL farkla alırsan dolandırlırsın bi kere yurt dışı telefonun bi amacı var ucuz olması.
ikinci olarak zaten her güncellemede imei attırman gerekecek artı
mümkünse yurt dışı alma
yurt dışı ise 120 günde bir telefoncuda yeniletmen gerekiyor ya da kayıt ettirmen gerekiyor bildiğim üzere imei uzatmak artık yasa dışı olacak yani yurt dışı cihaz alacaksan kayıt ettirmen gerekiyor onun da ücreti 2500 gibi birşey
imei telefon için bulunduğu ülkenin kimlik numarası gibi bi şey aslında matıken. ancak türkiyede yakın zamanda imei uzatma işlemleri durduruldu diye biliyorum. bu günden sonrasında yurtdışı kayıtlı telefon almayı düşünen varsa bence farklı alternatiflere yönelsin.
imei yurtdışı telefonlara yapılan türkiye kaydı oluyor sınırsız veya bir süre kullanım olarak farklı yaptıraibliyorsun kendin yapamazsın bilen birine gitmen gerekiyor.
2. elden ziyada EasyCep'ten yenilenmiş telefonlara bakmanı tavsiye ederim. 2. el alıp bir sıkıntısı çıkacağına yenileniş aldığında ise bir sorun olduğunta telefon 1 yıl garanti kapsamında oluyor.