2.el telefon alıcam da ımeı ne oluyor cevaplar mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Uluslararası Mobil Cihaz Kodu. Her bir GSM telefon cihazına üretim aşamasında IMEI numarası yüklenmektedir. IMEI numarası her bir cihazın kimlik numarası olup tek ve benzersizdir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eski kullanmadığın tuşlu bir tel faalan varsı onun imei sini kullanmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
e devletten ımeı sorgulaması yapıp telefonun hangi şartlarda yurtiçi mi yoksa pasaport kayıtlı olduğunu kontrol etmende fayda var aldıktan sonra eline patlamasın ımeı klonlanmış olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
2. el telefon alıyorsun yurt dısına kayıtlı türkiyede belirli bir süresi var 6 yada 3 ay kadar o süre dolunca arama falan yapamıyorsun yurt dısı hattıyla anca görüşme düzenleyebilirsin türkiyeyi kullanamazsın 3 ay yada 6 ay sonra ama kalıcı imei yapabilirsin oda 3 bin tl falan

Üye
3 HİZMET YILI
genelde yurtdısı telefonlara telefoncular yada kendin atabiliyorsun aktif durumda kullanabilmen için bi nevi cihazın elektronik kimlik bilgisi gibi düşünebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
IMEI telefonun kimlik numarasıdır Xiaomi telefonlarda kapanma durumu olabiliyor bir Xiaomi kullanıcısıyım kaçak 100 de 70 tavsiye ederim kapanmasıyla sürekli kim uğrasicak

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Telefonu türkiye içerisinde kullanabilmen için gerekli olan kayıt numarası diye biliyorum

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İmeli yurt dışından alıp almadığını gösteriyor ben aldım imeli 6 ay sonra kullanmadım sorun oluştu

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İMEİ Telefonunuzun bir nevi kimliği gibidir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
telefonun kimliği gibi birşey yutdışı imei sahip telefonda türkiye hattı kullanamazsın

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
android telefonlar için değişiklik gösterebilir, ancak genellikle ayarlar telefon hakkında durum bölümüne gidip Imeı numarası görüntülenir. Imeı numarasının temel amacı, her bir cihaza benzersiz bir tanımlama sunmaktır.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İMEİ değişimı için birden fazla program var, herkes aynı programı kullanmak zorunda değil evet ımeı atabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar redmi note 8 pro 2. el almayı dusunuyorum yurtdısı 2.el 2300 falan yurt ici 3000 tl 2.el yurtdısı olanı alsam herhangi bi sıkıntı yasarmıyım ımeı ne oluyor her ay atmam mi gerek yoksa atılmıssa bidaha atmasam da olur mu nasıl bir sey bu 700 800 tl icin alınır mı yurt dısı 2.el.(Daha iyi fiyata daha iyi performans alabilcegim telefon varsa da onermenizi bekliyorum)
Şimdiden teşekkürler :))
(Kendimiz imei atabilir miyiz telefona bilgisayardan bazı videolar gordum)
Iphone harici rahatlıkla geçilebilen bir hat sistemi yurt dışından alınan getirilen telefonların 3 ay sonunda kullanıma açık olması için gerekli bir sistem

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
IMEI bir cihazın şebeke kimlik numarasıdır. Yurt dışı telefonları için kimlik numarasını aktif olarak kullandığınızda telefon ülkelere göre değişiklik göstererek 6-9 ay içinde kapanır.
IMEI değiştirmek için BOX cihazına ihtiyacınız vardır eğer yok ise değişim sağlayamazsınız.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
telefonun sanal kimliği gibi dusunebilirsin. IMEI olmayan bir telefonda arama yapamazsın hattını kullanamazsin. yurt disindan gelen telefonların genelde imeisi olmaz, kendin kayit ettirmen gerekir. bu da sınırsız yaklaşık 2k diye biliyorum.amcak tabii ki her şeyin olduğu gibi bunun da korsan yolları var

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
iimeli klonuluor ama iphone şey olmaz ççalıntı letlf işliyor iphone olmyuor imeli klolama kankka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...