seninki birinci olmadıysa birinci hangisi oldu çok merak ediyorum gidip bakıcam. Eline sağlık
Yiğidi öldür hakkını yeme bu bayağı başarılı olmuş ve yaptığı şeylerden de kullandığı programa bayağı hakimmiş gibi görünüyor. Seninki de iyi ama bu biraz üst seviye kalmış
Birinci bu normalde oylama yapacaklardı ama iptal edip direkt bunu birinci yaptılar. Çoğu editör, vortex'in tanıdıkları olduğu için onu birinci yaptıklarını düşünüyor.
Bize edit yarışması dediler, benim gibi çoğu editör de fazlasyıla effect ekledi ama bu adam dümdüz clip koymuş ve yavaşlatmış. Sadece 3Dsi iyi onun dışında frag clipleri çok kötü editlemiş bence.Yiğidi öldür hakkını yeme bu bayağı başarılı olmuş ve yaptığı şeylerden de kullandığı programa bayağı hakimmiş gibi görünüyor. Seninki de iyi ama bu biraz üst seviye kalmış
Evet 3D görüntüleri hoşuma gitti bayağı ama effeckt'i eksikti. Sende de bi tık fazlaydı ama. 2nizin birleşimi çok kaliteli bir şey çıkar.Bize edit yarışması dediler, benim gibi çoğu editör de fazlasyıla effect ekledi ama bu adam dümdüz clip koymuş ve yavaşlatmış. Sadece 3Dsi iyi onun dışında frag clipleri çok kötü editlemiş bence.
Ayrıca ben bu editi yaparken 1050ti kullanıyordum yani 3D sahne yaparken çok acı çektim, fakat şu an 3070 kullanıyorum rahatlıkla bin kat daha iyisini yapabilirim.