2 Yıl önce yapmış olduğum Valorant Editim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
harika olmuş ellerine sağlık beğendim olmuş

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
O zamana göre gerçekten efsane olmuş.

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Gerçekten güzel olmuş, ellerine sağlık fakat birinci olan editi de paylaşsaydın bi kıyaslama yapabilirdik.

Üye
2 HİZMET YILI
2 yıl önceye göre cidden gayet güzel başarılarının devamını dilerim

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
seninki birinci olmadıysa birinci hangisi oldu çok merak ediyorum gidip bakıcam. Eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eline sağlık devam ettirsen iyi yerlere gelecegini dusunuyorum

We cannot do great things on this earth only sma
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka güzel ama çok edit kullanmışsın sanki bi tık

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
vaov müthiş ötesi olmuş bu arada Eline saglık der susarım kötü olmuş diyen izlemeye devam etsin kral

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
seninki birinci olmadıysa birinci hangisi oldu çok merak ediyorum gidip bakıcam. Eline sağlık

Birinci bu normalde oylama yapacaklardı ama iptal edip direkt bunu birinci yaptılar. Çoğu editör, vortex'in tanıdıkları olduğu için onu birinci yaptıklarını düşünüyor.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
laf aramızda sitede sürekli troll edit yapan bir arkadaş var :) üstüne alınmasın o arkadaşın editlerinin hepsinden daha iyi olmuş ben çok beğendim. eline sağlık

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI

Birinci bu normalde oylama yapacaklardı ama iptal edip direkt bunu birinci yaptılar. Çoğu editör, vortex'in tanıdıkları olduğu için onu birinci yaptıklarını düşünüyor.
Yiğidi öldür hakkını yeme bu bayağı başarılı olmuş ve yaptığı şeylerden de kullandığı programa bayağı hakimmiş gibi görünüyor. Seninki de iyi ama bu biraz üst seviye kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Yiğidi öldür hakkını yeme bu bayağı başarılı olmuş ve yaptığı şeylerden de kullandığı programa bayağı hakimmiş gibi görünüyor. Seninki de iyi ama bu biraz üst seviye kalmış
Bize edit yarışması dediler, benim gibi çoğu editör de fazlasyıla effect ekledi ama bu adam dümdüz clip koymuş ve yavaşlatmış. Sadece 3Dsi iyi onun dışında frag clipleri çok kötü editlemiş bence.

Ayrıca ben bu editi yaparken 1050ti kullanıyordum yani 3D sahne yaparken çok acı çektim, fakat şu an 3070 kullanıyorum rahatlıkla bin kat daha iyisini yapabilirim.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bize edit yarışması dediler, benim gibi çoğu editör de fazlasyıla effect ekledi ama bu adam dümdüz clip koymuş ve yavaşlatmış. Sadece 3Dsi iyi onun dışında frag clipleri çok kötü editlemiş bence.

Ayrıca ben bu editi yaparken 1050ti kullanıyordum yani 3D sahne yaparken çok acı çektim, fakat şu an 3070 kullanıyorum rahatlıkla bin kat daha iyisini yapabilirim.
Evet 3D görüntüleri hoşuma gitti bayağı ama effeckt'i eksikti. Sende de bi tık fazlaydı ama. 2nizin birleşimi çok kaliteli bir şey çıkar.
Zaten 2 yıl önce yaptın onu şuan yaptığın editler var mı izlemek isterim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Geçişler vs. bayağı hepsi güzel olmuş müzikle birlikte uyumu da aynı şekilde

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gayet güzel bi edit emek olduğu belli eline sağlık dostum başarılarının devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...