Üye
reis lolde kasıyormuş açmaz bence
bu sistem sana bu oyunu oynatmaz ekran kartın mınumun özellik bile kapsamıyor ram saten yetersiz öyle oynarsın edersin diyenlere inanma ben uzun zamandır Oynuyorum o açar bu açar diyenlere inanma bu sistem sana gta5 oynatmaz bilgin olsun en basit şöyle diyim kimse senin acıklamalarını okuyarak yorum yapmıyor gelişi güzel yazıyorlar sadece adamın biri yazmış 8 senelik pc acıyor peki 8senelik pc sistemi nasıl sistem yğksek olur acar ama oyun saten 118 gb bir dosya sahip depolaman bile yetmiyor win 8 2 gb ram tüketen bir sistem 2 gb ram kalıyor geliyor 1 gb ekran kartın var minumun 4 gb isteyen bir oyun kardeşim herkesin dedigine inanma oyunu pc kursan bile acmaz acsa da oynayamassın benden sana bir tavsiye zaman harcamaMinimum sistem gereksinimleri oyunun;
- İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
- İşlemci: Intel Core 2 Q6600 2.40 GHz / AMD Phenom 9850 2.5 GHz
- RAM: 4 GB
- Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1 GB / AMD HD 4870 1 GB (DX 10, 10.1, 11)
- Depolama Alanı: 72 GB kullanılabilir alan
lolde kasan bi pcnin gta5 çalıştırması çok mümkün degil çalıştırsa bile zevk vermezlolde kasan laptop gta 5 açar mı
bence bu kadar kasma yeterli depolama alanın ve rem in varsa sıkıntı olmaz.lolde kasan laptop gta 5 açar mı
özellikleri ney kanka ona göre söyliyimlolde kasan laptop gta 5 açar mı
ilk versiyonu eski surumlerini indir cayir cayir acarlolde kasan laptop gta 5 açar mı