Seçkin Üye
bilmiyorum bu galatasaray olsun fener olsun zaten bomba gibi başlayıp sonradan sönüyolar alıştık artık 3-4 hafta birinci gider çok iyi deriz sonra bi anda 10. sıraya kadar düşerbence fenerbahçe olur adamlar fena oynuyo bu sezon bomba gibi geliyolar
aynı şekilde benide çok kanser bir kitlesi var ve fener bu sezon herkezden iyi oynuyor kabullenmek lazımŞöyle tarafsız objektif yorumlari gormek beni mutlu ediyo. tuttuğu takımı yücelten insanlardan nefret ediyorum.
Kadrosu, disiplinli çalışmaları, kaliteli bir hocaya sahip olmaları, azimli olmaları ve 90 dk durmadan mücadele vererek, çaba göstermeleri Fenerbahçeyi şampiyonluğa taşıcaktır. Yurt içinde ve yurt dışında Oynan maçlar ortada....mevcut koşulları göz önüne aldığımız zaman fb şu anda diğer takımlara göre bir adım önde görünüyor. gsnin bir şeyleri oturtması için baya zamana ihtiyacı var, ts ise geçen seneki oyun akışkanlığı olmadığı gibi savunmada da çok zafiyet yaşıyor. bjk oyun olarak şu an gayet iyi durumda ancak çok kırılgan bir yapısı var. Peki şampiyon kim olur sizce ?
Benim tahminim fenerbahçe, iyi oynuyor hakkını yememek lazım. hakem desteği alıyor diyenler var ama tüm maçları izliyorum hakemler doğru karar veriyor bence.
o yüzden şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?