2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Sizce Kim Olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ölümüne Beşiktaş .
Kazansakta kaybetsekte kartal affetmez :D

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
mevcut koşulları göz önüne aldığımız zaman fb şu anda diğer takımlara göre bir adım önde görünüyor. gsnin bir şeyleri oturtması için baya zamana ihtiyacı var, ts ise geçen seneki oyun akışkanlığı olmadığı gibi savunmada da çok zafiyet yaşıyor. bjk oyun olarak şu an gayet iyi durumda ancak çok kırılgan bir yapısı var. Peki şampiyon kim olur sizce ?

Benim tahminim fenerbahçe, iyi oynuyor hakkını yememek lazım. hakem desteği alıyor diyenler var ama tüm maçları izliyorum hakemler doğru karar veriyor bence.
o yüzden şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe
Kadrosu, disiplinli çalışmaları, kaliteli bir hocaya sahip olmaları, azimli olmaları ve 90 dk durmadan mücadele vererek, çaba göstermeleri Fenerbahçeyi şampiyonluğa taşıcaktır. Yurt içinde ve yurt dışında Oynan maçlar ortada....

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
fenerbahçe şuan ne kadar iyi giderse gitsin sonlara doğru yine şaşırtmayıp ayağı takılıp düşecek ve bence trabzonspor tekrar şampiyon olacak. Eğer balotelli bizi şaşırtırsa adana demir de birşeyler yapabilir

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
bence fenerbahçe olucak

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Fenerbahçe olacak bence bu sene

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Galatasaray baska kim ola bilir :D

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Gönlümden Galatasaray geçiyor ama sanırım hakemler bu sene bize oynucak gibi Alanyaspor macında örnegini çok net gördük

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçenin şampiyon olacağına inanıyorum. Eğer olurda bir şekilde bi şekilde şampiyon olamazlarsa büyük ihtimal trabzon 2. kez şampiyon olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Galatasaraylı olarak söylüyorum büyük ihtimalle Fenerbahçe olacak ama fener bu sene de olamazsa hiçbir zaman şampiyon olamaz.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yüksek ihtimal fenerbahçe alacak Jorge Jesus iyi geldi takıma öbür takımların durumu ortada ligimizin kalitesi gün geçtikçe düşüyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fenerbahçe olur gerek yeni transferleriyle gerekse jorge jesusla

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
fenerbahçenin gol rekorunu kıracağı ihtimali gün geçtikce artıyor şampiyonluk ihtimali de yüksek fakat dünya kupası arasından sonra ne olur biter göreceğiz sonucta burası türk ligi :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kadro olarak gs iyi istatislik olarak fb iyi ikisi arasında gider ama bence ener olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...