Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2024 de hmm sen güzel herşey yolunda gidicene inandırdıysan seni hayal kırıklına uğratmayalım benim fazla bi beklentim yok sürünmeden acı cekmekden hayatım sonlansın yeter
şubattan yazıyorum dahada kötüye gidiyor ve devam ediyor hızını alamıyoruz ve iyiye gidecek en ufak bi işaret veya olay yok ne olacak bilmiyorum ama tahmin edememek pek zor değil 20li yaşların ve yeni doğanların ben geleceğini pek parlak göremiyorum bunun acısını bizden çıkaracaklar sonra umarım düzelir ama çok zor gerçek milliyetçi ve sağcı birisinin gelmesi gerekiyor ancak o zaman her şey rayına oturabilir sadece 2 kişi var şu an ama onların malesef seçileceğini zannetmiyorum.
herşey bundan sonra başlıyacak knkm daha daha daha kötüye doğru gidicek belkıde ıyı ama bana göre kötüye gıdecek sonuçta dunya bu kıamet alametlerı bıttı dunya ve ınsanlık tukenıyor tukenecek