21 Yaşında Abinizden Kardeşinizden Hayat ile ilgili Tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şuan geleceğim için uçak bölümü olan bir liseye yerleştim. inşallah başarılı bir şekilde eğitim hayatımı bitirip uçak mühendisi olacağım

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur

arkadaşlar bu yaş arasın da eşşek gibi çalışmanız lazım evlilik işini bırakın para yapın iş yapın 30 dan sonra rahat edersiniz

ben mesela yalan söylüyorsam en adi namussuzum, script ile hesap kasıyorum 25 lira ya 30 level hesap alıyorsam o hesabı 250 liraya satıyorum.
hocam calışma icin öneriniz script ile hesap kasma olmasaydı güzeldi de :D doğru diyorsunuz calıştıgınız gelirle pasif gelir yaparsanız kafanız evlenince raha dahat olur haklısınız.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam bu tavsiyeler boş gerçekten 250 tl için hayatta değmez vakit kaybı anca kendilerini başka alanlarda geliştirebilirler örneğin yazılım veya tasarım konusunda

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
20 ile 30 yaş arası en önemli yaştır bu ara da ne yaparsan 30 dan sonra hayatın da ne olacağın belli olur

arkadaşlar bu yaş arasın da eşşek gibi çalışmanız lazım evlilik işini bırakın para yapın iş yapın 30 dan sonra rahat edersiniz

ben mesela yalan söylüyorsam en adi namussuzum, script ile hesap kasıyorum 25 lira ya 30 level hesap alıyorsam o hesabı 250 liraya satıyorum.
eywallah hocam/abim tavsiyen için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Ticaret kafası var sende maşallah bende kuryeyim getirse çalışıyorum yaşım 20 bu ay araba alicam Allah'ın izniyle kendi paramla sonra motor askere gidip geldiğim de hepsini satıp yurt dışına gidicem inşallah bu istediğim olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...