Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç olmazsa denedim olmadı dersin geçmişine bakmazsın. 30 yaşına geldiğinde beyaz yakalı işinde pişman olmaktansa aklına ne koyduysan çabalaman daha iyi. Her şeyin pahalı ve zehir gibi olduğu bir dönem de millet ne der, ailem nasıl tepki verir diye düşünmeyi aşmak gerekiyor. Kendim için örnek vereyim uzun bir süre finans eğitimi aldım ve ana paramı belki 1000 e katladım tabi baya şansın etkisiyle. Bunu ailem öğrenene kadar evleneceksin, işe gir diyordu, boş boş işlerle uğraşıyorsun paranı kaybedeceksin diyorlardı ve onları dinlemeyip kendi hayatımı kazandım. Şimdi ise kayınpeder işe gir dediği için biraz mecbur ara verip sigortalı olmaya karar verdim ama hayatımın en zehir dönemini yaşıyorum. Mayısta düğün var düğünden sonra ya herru ya merru
seviyene bağlı esporun yaşı 30lara gelince bitiyor gibi düşünebilirsin bi tık geç kaldın belki ama seviyen iyiyse neden olmasın sadece bu değer mi yoksa buna vakit ayıracağnına başka bir şeye vakit ayırsan espordan emekli olduktan sonraki hayatın ile buna ayıracağın zamanki hayatının durumu nasıl olur onu düşün