3 Aylık banınız varsa....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
eğer 3 aylık ban yediyseniz ve hala bilgisayarınızda hile kalıntıları bulunuyorsa banınız bitince oyuna girmeyin.
temiz bir format atıp oyunu tekrar indirip öyle oynayın. arkadaşımda bu sorunun bir kurbanı sizde arkadaşım gibi kurban gitmeyin iyi günler.

Graphic Designer
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Böyle Bir Oyun İçin Format Atılmaya Değmez. :)

Yavaş Yavaş P2W Olmaya Başlıyor. Hayırlı Olsun​

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Böyle Bir Oyun İçin Format Atılmaya Değmez. :)

Yavaş Yavaş P2W Olmaya Başlıyor. Hayırlı Olsun​
Valoranttan bahsediyoruz :doge: P2W demek yani açılımıyla Öde-Kazan sistemiyle alakası yok. Oyun içi ödemesi olan tek şey skinler ve onlarında görsellikten başka hiçbir artısı yok.

Ban yiyenler format atabilir :peepoBusiness:

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bilgi için teşekürler bugün format atıcam

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bilgi için sağ ol ban durumu olursa yaparım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
pcyi sıfırlayamiyorumm

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
reis benımde var ama üşenıyorm format atmak istesem bu forumdaki spooferi yapardm canım oynamayı cok ısterse yapıcam :d

loser
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben ilk girmeyi denedim 2 hesap kalıcı banlandı ama sadece girdiğim hesaplar banlandı hwidim yoktu bende bugün formatladım hiç bişey indirmeden valorant gireceğim sıkıntı olur mu birde kyurban olmayın dediğin şey ne oluyor arkadaşın 3 ay daha mı ban yedi yoksa
Post automatically merged:

ben ilk girmeyi denedim 2 hesap kalıcı banlandı ama sadece girdiğim hesaplar banlandı hwidim yoktu bende bugün formatladım hiç bişey indirmeden valorant gireceğim sıkıntı olur mu birde kyurban olmayın dediğin şey ne oluyor arkadaşın 3 ay daha mı ban yedi yoksa
yani 3 ay bandan sorna dün açılcak dediler o yüzden girdim giriyodu da hesaplar maç ortasında banlanıyordu herhangi bi makro hile vesaire de yoktu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bilgi için teşekkürler bende dün bir günlük ban yedim oyunu kapaat aç yaptım ban yoktu yanlışlıkla attılar galiba bu aralar ban sistemlerinde bir sıkıntı var zaten.

SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bilgi için sağol kardeşim

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Post automatically merged:

yani 3 ay bandan sorna dün açılcak dediler o yüzden girdim giriyodu da hesaplar maç ortasında banlanıyordu herhangi bi makro hile vesaire de yoktu
sınırsız yedi bu sefer hile açmadığı halde

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Valoranttan bahsediyoruz :doge: P2W demek yani açılımıyla Öde-Kazan sistemiyle alakası yok. Oyun içi ödemesi olan tek şey skinler ve onlarında görsellikten başka hiçbir artısı yok.

Hatırlatırım oyunda bazı karakterler vp ile alınıyor bu açıdan bir p2w var silahda farkı yok ama ulti vs farkı var.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Hatırlatırım oyunda bazı karakterler vp ile alınıyor bu açıdan bir p2w var silahda farkı yok ama ulti vs farkı var.
Tamam da bunun neresi fark yaratıyor anlamadım aimin iyiyse ne oynarsan oyna diğer karakterlerden üstünsün.

Ayriyeten tüm karakterlere kontrat ile sahip olabiliyorsun ücretsiz yoldan.

Üye
5 HİZMET YILI

Hocam Discord'dan sana ulaşma şansım ne?

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Benim banım erken kalktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...