Valoranttan bahsediyoruzBöyle Bir Oyun İçin Format Atılmaya Değmez.
Yavaş Yavaş P2W Olmaya Başlıyor. Hayırlı Olsun
yani 3 ay bandan sorna dün açılcak dediler o yüzden girdim giriyodu da hesaplar maç ortasında banlanıyordu herhangi bi makro hile vesaire de yoktuben ilk girmeyi denedim 2 hesap kalıcı banlandı ama sadece girdiğim hesaplar banlandı hwidim yoktu bende bugün formatladım hiç bişey indirmeden valorant gireceğim sıkıntı olur mu birde kyurban olmayın dediğin şey ne oluyor arkadaşın 3 ay daha mı ban yedi yoksa
sınırsız yedi bu sefer hile açmadığı haldeben ilk girmeyi denedim 2 hesap kalıcı banlandı ama sadece girdiğim hesaplar banlandı hwidim yoktu bende bugün formatladım hiç bişey indirmeden valorant gireceğim sıkıntı olur mu birde kyurban olmayın dediğin şey ne oluyor arkadaşın 3 ay daha mı ban yedi yoksa
Post automatically merged:
yani 3 ay bandan sorna dün açılcak dediler o yüzden girdim giriyodu da hesaplar maç ortasında banlanıyordu herhangi bi makro hile vesaire de yoktu
umarım bende sınırsız yememişimdir UMARIM..sınırsız yedi bu sefer hile açmadığı halde
Hatırlatırım oyunda bazı karakterler vp ile alınıyor bu açıdan bir p2w var silahda farkı yok ama ulti vs farkı var.Valoranttan bahsediyoruzP2W demek yani açılımıyla Öde-Kazan sistemiyle alakası yok. Oyun içi ödemesi olan tek şey skinler ve onlarında görsellikten başka hiçbir artısı yok.
Ban yiyenler format atabilir
Tamam da bunun neresi fark yaratıyor anlamadım aimin iyiyse ne oynarsan oyna diğer karakterlerden üstünsün.Hatırlatırım oyunda bazı karakterler vp ile alınıyor bu açıdan bir p2w var silahda farkı yok ama ulti vs farkı var.
Hocam Discord'dan sana ulaşma şansım ne?Valoranttan bahsediyoruzP2W demek yani açılımıyla Öde-Kazan sistemiyle alakası yok. Oyun içi ödemesi olan tek şey skinler ve onlarında görsellikten başka hiçbir artısı yok.
Ban yiyenler format atabilir
%100 imzamda var.Hocam Discord'dan sana ulaşma şansım ne?
Hocam ekleyemiyorum.%100 imzamda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?