Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünya'yı yöneten elamanların (başkanların,politikacıların)yerlerini tehlikeye atmak isteyeceklerini sanmıyorum, anca kaynak ve gıda krizinden çıkar öyle bi savaş
Nedense bu konu bana Albert Einstein'in şu sözünü hatırlattı;
''3. Dünya Savaşı’nda Hangi Silahların Kullanılacağını Bilmiyorum Ama 4. Dünya Savaşı’nda Taş ve Sopalar Olacağını Biliyorum''
Öncelikle savaş denilen şey oldukça maaliyetli bir iş. Savaştırdığın askerlerin her birine vereceğin yemek, onların sıkacağı her bir mermi, araçların yakacağı yakıt bunlar hep maaliyet. İkinci olarak dünyada hemen her ülke birbiriyle bir şekilde ticaret yapıyor. Dünya savaşının çıkması demek bu ticaretin sekteye uğrama ihtimalini arttırır ki bu da ekonomiye darbe demek. Üçüncü olarak da artık silahların yıkım gücü inanılmaz ölçüde yüksek. Kıtalar arası füzeler, biyolojik sılahlar, nükleer silahlar vs. Bu riski büyük devletlerin alacağını sanmıyorum. Onun yerine Rusya Ukrayna savaşında olduğu gibi büyük devletlerin Ukrayna gibi devletlerin arkasından yalnızca destek vereceklerini düşünüyorum.
bence çıkmaz çıkarsa dünya çok kötü bir hal alır ama Albert Einstein´nın bi sözü var "3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşında taş ve sopalarla savaşılacağından eminim"