olur ama hangi cephede savasicaz rusmu amerkanmi ?Böyle bir savaşta Osmanlının kaybettiği toprakları geri alabilme şansımız var mı ? Yunanı vurur romaya süreriz alırsak viyana bizi bekler![]()
kardeşim abd ve rusya savaşmaya başlarsa zaten dediğin gibi3. dünya savaşı çıkar ve kaçmak bizi bozar bana klavye başından artislik yapması kolay değebilirrrsin ama bi canımız var onu da kaçarak vermeye hiç niyetim yok iyi günler iyi forumlar..3 dünya savaşı çıkıyormus tromp* ve potin* birbirlerini tehtit etmişler ne düşünüyorsunuz bu konuda ? guvenli bir yer bulmak gerek aslinda.
mizah amacli yazdigimi anlaman gerekirdi diye dusunuyorum.2 ulke savassin bize dokunmadikca sorun yok biz ile igili birsey olursa savasiriz.kardeşim abd ve rusya savaşmaya başlarsa zaten dediğin gibi3. dünya savaşı çıkar ve kaçmak bizi bozar bana klavye başından artislik yapması kolay değebilirrrsin ama bi canımız var onu da kaçarak vermeye hiç niyetim yok iyi günler iyi forumlar..
farkındayım ama bu işlerin mizahından hoşlanmıyorum senin savaşıcağınıda biliyorum ama bu konularda mizahta olsa kaçalım güvenli yer bulalım vb şeyler hoşuma gitmiyor bu da benim bi huyum neyse iyi forumlarmizah amacli yazdigimi anlaman gerekirdi diye dusunuyorum.2 ulke savassin bize dokunmadikca sorun yok biz ile igili birsey olursa savasiriz.
tamam k.bfarkındayım ama bu işlerin mizahından hoşlanmıyorum senin savaşıcağınıda biliyorum ama bu konularda mizahta olsa kaçalım güvenli yer bulalım vb şeyler hoşuma gitmiyor bu da benim bi huyum neyse iyi forumlar
ABD Başkanı Trump, Twitter hesabından paylaştığı ikinci bir mesajda, "Rusya ile ilişkilerimiz Soğuk Savaş dönemi de dahil hiç olmadığı kadar kötü. Buna hiç gerek yok. Rusya'nın ekonomik olarak desteğe ihtiyacı var ki biz de bunu kolaylıkla sağlayabiliriz. Birlikte çalışmalıyız. Silah yarışını bırakalım." ifadelerini kullanmıştı.